Вінничани зустріли кілька сот солдат, які повернулись з АТО

Вінничани зустріли кілька сот солдат, які повернулись з АТО
До Вінниці повернулись 417 бійців частини 3008, які проходи службу на блокпостах на Сході України. Зустріти бійців прийшли батьки, рідні, близькі та знайомі. Було багато української символіки, квітів, повітряних кульок та шампанського.

Зустрічали військових сьогодні, 13 липня. Планували урочисту зустріч на 9.30 в центрі міста. Але через аварію, яка трапилась по дорозі, зустріч перенесли. Спочатку люди збирались біля військової частини, але перед самим приїздом їх запустили всередину. Колона, на якій приїхали військові, складалась з КРАЗів та мікроавтобусів.

Previous Next

Зустріч розпочали з хвилини мовчання. На жаль, додому повернулись не всі військові. Дорогою, під час аварії на Полтавщині, загинув старший солдат Сергій Павлюк. Ще четверо військових отримали травми, двоє з них залишились в Пирятинській лікарні.
- Військові несли службу на блокпостах в Кримському, Нижньому та охороняли будівельні бригади, які будують другу лінію оборони, - говорив підполковник Віталій Степанисько.
Previous Next

Вінничани зустріли солдат тепло. Було багато обіймів та поцілунків. Двоє жінок навіть заспівали для них пісню гурту «Лісапетний батальйон»
- Зустрічаємо з подругою її чоловіка, - розповідає вінничанка Катерина Зоря. – Я музикант і ми підготували для солдат таку пісню. Хотіли їх здивувати.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Дійсно шкода що повернулися не всі, а якщо на далі все так буде то навіть не хочеться думати що може трапитися з молодими хлопцями, які зараз на війні
  • Анонім

    Згодна з попередніми коментарями, дійсно все по новому тому і нова поїздка мукачево.
  • Анонім

    Згодна з попередніми коментарями, дійсно все по новому тому і нова поїздка мукачево.
  • Тополя Іван

    Кілька років тому, хто б міг подумати, що в нашій країні будуть забирати людей на війну. Це старх і сором перед нашими пращурами за те до чого довели нашу багату державу. То це таке нове життя, яке нам так обіцяли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up