Віче на Театральній: «Проти» нового заступника обласної поліції і «за» Маліновського

Віче на Театральній: «Проти» нового заступника обласної поліції і «за» Маліновського
Вінницьке Народне Віче знову збирає людей. Послухати активістів на площу Героїв Небесної сотні прийшли більше сотні вінничан. Голосували проти призначення нового замісника вінницької обласної поліції Юрія Педоса та «за» підтримку Віктора Маліновського, проти якого відкрита кримінальна справа.

Вінничани збирались на Віче сьогодні, 31 січня. Близько 13.00 на площі багатолюдно. Переважно люди похилого віку. Біля мікрофона змінюючи один одного виступають активісти.
Говорили про те, що Сергій Моргунов черговий раз не вийшов до активістів, коли вони черговий раз до нього навідались, про незаконність утримання Юрія Хорта та продажність суддів. Крім того про недовіру до новопризначеного замісника вінницької обласної поліції Юрія Педоса.
- Педос має відповідати перед вами за те, що жоден злочин, який був вчинений відносно активістів Майдану, не розкритий, - говорив біля мікрофону адвокат Валерій Палій. – В середу ініціативна група ходила до прокурора області і вручила заяву, в якій перераховуються всі ці злочини.


Нагадаємо, полковника Юрія Педоса призначили на посаду заступника голови Вінницького обласного управління у п’ятницю, 29 січня.
Поміж іншого активісти говорили про необхідність підтримки Віктора Маліновського проти якого відкрита кримінальна справа.
- Проти мене порушена кримінальна справа з 2006 року, - розповідає Віктор Маліновський. – Я був засновником фірми, яку СБУ за  два з половиною роки довела до банкрутства і фірма не повернула кредит. Винен в цьому я, як засновник фірми.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Анонім

    вітя, вєрні долг банку, можеш квартірку на Л. Толстого,9 продать и долг отдать, разве трудно???
  • Дарья

    Одні пенсіонери яким немає чим зайнятись вдома. Смішно навіть дивитись як вони вирішують, голосують щось там. Немає просто слів. І що змінилось після їхніх зборів?

    Соловьев Антон reply Дарья

    Когда пани станет пенсионеркой,ей тоже нечем будет заняться дома?

    Дарья reply Соловьев Антон

    В такі роки я буду займатись хатніми справами, турбуватись про те, щоб чоловік був ситий та бавити онуків.
  • Анонім

    Не понимаю. Зачем эта грязь нужна благополучному и состоятельному Малиновскому? Зачем эти лоскуты шитые белыми нитками и бесславная трата денег?
  • Zh Юра

    і скільки платять цим "активістам"?

    Соловьев Антон reply Zh Юра

    Больше,чем "активистам" на Майдане?Кто в курсе?

    Анонім reply Zh Юра

    Меньше чем платили на майдане, но жить как-то надо.

    Анонім reply Zh Юра

    20-40 гривен - мелочь для Малиновского

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up