В парку три роки не працює безкоштовний туалет. Просять, щось зробити

В парку три роки не працює безкоштовний туалет. Просять, щось зробити

Люди справляють свою нужду в центральному парку Вінниці під деревом або в кущах.

На сайті вінницької міської ради оприлюднили петицію «Безкоштовні туалети ЦПКіВ ім. Горького міста Вінниці».

Автор звертає увагу на те, що на даний момент в центральному парку Вінниці відсутні безкоштовні туалети.

«Один з них було зачинено на ремонт чи то реконструкцію, але досі не відчинено попри те, що минуло близько трьох років. Інший зруйновано, але не побудовано», - пише Анатолій Шурма.

Відео дня

Вінничанин зазначає, що серед людей поважного віку є безліч хворих на захворювання сечостатевої системи, котрі вимушені користуватися туалетом чи не кожні 10 хвилин, але не в змозі цього зробити через низький дохід. І тому доводиться або не користуватися парком взагалі, або відходити від загальноприйнятих норм поведінки, перетворюючи на туалет дерева та непризначені для цього місця.

«Від імені всіх вінничан прошу забезпечити центральний парк культури та відпочинку якісними безкоштовними туалетами та не допустити встановлення там тарифу або їх закриття», йдеться в тесті звернення.

До кінця збору підписів залишилось: 13 днів

Петицію можна підписати ТУТ.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (56)
  • Жора

    Вопрос задан про сортир за летним театром
  • Жора

    В парке  есть платный туалет
  • Александр Балаганов

    Зачем в парке бесплатный туалет при таком заборе,ходить надо под забор и будет всем счастье.Нашей сегоднешней "винницкой"деревенской публике туалетов вообще не надо.Ходити треба за вітром"-а так и до Европы дойдем.
  • Олександр Плахотнюк

    Взагалі керівництво міста повинне звернути увагу на стан та кількість безкоштовних туалетів в місті та особливо у супермаркетах, де в основному взагалі відвідувачів не допускають до відхожих місць (Фуршет, Грош, АТБ) також на цінову політику у платних туалетах:- на автовокзалах при сумнівних санітарних умовах) (Західний автовокзал) - 3 грн., перехід Урожай і ринок Урожай 2 грн.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up