У «Вінницягазі» повідомили про причину вибуху на Київській

У «Вінницягазі» повідомили про причину вибуху на Київській
Вибух на четвертому поверсі в новобудові житлового комплексу «Набережний квартал» на вулиці Київській стався через самовільне втручання у систему газопостачання. Крім того, за згодою власниці, найманий робітник грубо порушив правил безпеки.

Про це повідомляють  у прес-службі «Вінницягазу».

Нагадаємо, що вибухнула квартира минулої п’ятниці, 28 серпня, близько шостої вечора.

Рвануло так, що повилітали стіни, вікна та двері. Під час нещасного випадку  постраждало двоє людей. В результаті вибуху у сусідній квартирі пошкодились перестінки.

Відео дня

За словами прес-секретаря ПАТ «Вінницягаз» Оксани Поліщук, 29-річна власниця квартири та 31-річний зварювальник, якого найняла хазяйка, самовільно змінювали кран на газопроводі.

- Електрозварювальник, який проводив роботи біля лічильника, внаслідок чого й стався вибух газу, не є працівником ПАТ «Вінницягаз», -  наголошує Оксана Поліщук.

Свідки кажуть, що хазяйці робітника порекомендували родичі.

У «Вінницягазі» заперечують інформацію, яку поширили  деякі джерела, про вибух газу через зварювальний балон.

Бригада Вінницької аварійно-диспетчерської служби «104» виїхала на виклик о 17:40. Слюсарі понад дві години демонтували кран газового лічильника та вставляли заглушку, щоб не було витоку газу.

Слідчі вінницької міліції, які теж приїхали на виклик, відкрили кримінальне провадження за статтею 272 КК. Винному загрожує до 3-х років обмеження волі.

ПАТ «Вінницягаз» вкотре звертається до всіх вінничан з проханням не втручатися самовільно у

у систему газопостачання.  Тільки працівники «Вінницягазу» мають право запускати у помешканнях газ.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Винному загрожує до 3-х років обмеження волі. То хто винен - господарка квартири чи зварювальник.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up