У Вінниці з'явиться новий автобусний маршрут

У Вінниці з'явиться новий автобусний маршрут
На маршрут "Педучилище - пл.Перемоги - Залізничний вокзал" 15 травня пустять нові ЛАЗи

З 15 травня жителі Старого Міста зможуть їздити новим маршрутом. П'ять автобусів, закуплених мерією у львівського автобусного заводу, курсуватимуть за маршрутом: "Педучилище - площа Перемоги - Залізничний вокзал". Цей маршрут було вибрано через проблеми із громадським транспортом у віддалених районах міста. Вартість проїзду становитиме 90 копійок. Усі пільги зберігаються. Обіцяний інтервал руху - 15 хвилин.
 - Зараз ми завершуємо підготовчі роботи, адже перед тим, як пускати нові автобуси потрібно покращити стан зупинок, особливо по вулиці 50-річчя, - каже начальник Трамвайно-тролейбусного управління Володимир Бугайчук, - адже поки що новостворений муніципальний автобусний парк, якому і поклали початок цих п'ять транспортних одиниць, діятиме саме на базі цього управління. 
Крім того, за умови подальшого розвитку автобусного парку, за словами Володимира Бугайчука, потрібно забезпечити наявність відповідної бази. Зокрема фахівцями для поточного огляду транспортних засобів та його ремонту.
Тим часом, повідомив  міський голова  Володимир Гройсман, місто планує придбати для автобусного парку близько 40 автобусів. Ця програма має бути реалізована до 2010 року.
- На жаль, транспортна проблема, яку в свій час намагалися вирішити силами приватних перевізників, існує до цих пір, тому ми будемо розвивати автобусний рух у місті, - каже мер.
До речі, договори з приватними перевізниками в режимі маршрутних таксі діють до 2011 року.

Довідка:
Придбання п'яти автобусів вартувало бюджету міста 4,8 мільйона гривень.
Програмою соціально-економічного розвитку на 2008 рік та міським бюджетом передбачено облаштування території автобусного парку на базі комунального підприємства  "Вінницьке трамвайно-тролейбусного управління". Придбані автобуси у Львівського автобусного заводу ЛАЗ-183-Сити. Планується введення проїзного квитка на автобус. У найближчих планах - закупівля та запуск ще п'яти транспортних одиниць. Вони будуть направлені на покращення транспортного сполучення інших дальніх районів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Сьогодні їхала на цему автобусі.Умови хороші.Часто їздить.поки їхала з педучилище до третьої лікарні то бачила аж 2 автобуси.СУПЕР.тільки маловато мість

    Anonymous reply Anonymous

    це точно

    Anonymous reply Anonymous

    напишіть свої враження

    Anonymous reply Anonymous

    так це добре.але якби пустили ще й автобуси на тяжилів табарське шосе було б дуже добре.особливо натяжилів,так як доїхати в тяжилів не реально.їздить всього дві маршрутки і то з 13до16 перерва,а в той час я якраз їду додому зколеджу.ЩО РОБИТИ?
  • Anonymous

    Кошмар! Киевская мода на "низкопольность" уже и до Винницы добралась... Что дальше - страшно и подумать...

    Anonymous reply Anonymous

    А что тут такого страшного или плохого что автобусы низкопольные????????
  • Anonymous

    ребят, не знаю, кто как считает, но я живу на Старом городе. знаю, что утром выехать просто нереально. если ты на остановке простоял минут10-15, то тебе конкретно повезло. даже маршруток не хватает. а пару автобусов, которые еще ездят, набиты так, что к подойти нельзя, не то, что сесть. Поэтому, по-моему, это просто физически нужно. Неприкольно на роботу ехать час, если можно за 35-40 минут пешком дойти.
  • Anonymous

    Це іхня ціна, якщо був відкат, то не дуже великий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up