У Вінниці створюють «Народний дозор»

У Вінниці створюють «Народний дозор»
Чоловіків міста запрошують до нового батальному, який буде захищати жителів міста. Це буде батальйон патрульної служби особливого призначення. Мешканців міста просять бути пильними та бути готовими стати на захист свого міста. Люди у своїх будинках та вулицях мають організуватись та допомогти підтримати порядок.

Сьогодні, 4 травня, на площі Небесної сотні вінницькі активісти розповіли мешканцям міста про початок нової програми у Вінниці.Ця програма має назву «Народний дозор».

- Вінничани, як територіальна громада зрозуміли, що сьогодні без активності звичайних людей, правоохоронним органам буде важко захистити нашу область та наше місто від втручання людей, яких ми сьогодні називаємо і сепаратистами, і терористами, - говорила Ольга Малиновська. – Ми з вами мирні люди і хочемо жити в мирі, але рано чи пізно все, що нам дано, ми маємо захистити від тих, хто вирішив, що ми хочемо перейти жити у Росію. 

{photo_gallery id=4635|}

Відео дня
> - Якщо характеризувати ситуацію, яка є у місті та області, можна сказати, що вона стабільна. На сьогоднішній день нами створено 23 блокпоста. Особливо посилені блокпости на Піщанській, Могилів-Подільській, Бершадській, Ямпільській територіях. У Вінниці створено 5 таких постів. Ними ми Вінницю остаточно не закриємо. Люди можуть зайти у місто перед Стрижавкою, лісами чи полями. Тому ми підтримали пропозицію, щоб організувати організацію «Народний дозор», - розповів начальник управління міліції і громадської безпеки у Вінниці Володимир Лисий. – Це будуть спільні патрулі вінничан та працівників міліції. В цей загін будуть записуватись люди, які добросовісно нестимуть службу разом із дільничними інспекторами. Службу вінничани нестимуть у тих районах, де проживають. Без вашої співпраці з нами нам буде важко впоратись. І зараз, і особливо на період виборів. 

Оформлення осіб до «Народного дозору» буде таким самим, як оформлення до міліції. Чоловіки мають бути у хорошій фізичній формі, не мати судимостей, бути готовим до захисту свого народу. 

- Тільки спільними силами, ми зможемо зупинити провокативні дії усіх тих засланців та провокаторів, які можуть виявитись у нашому місті. Ми маємо вчасно на це відреагувати.

Якщо при патрулюванні будуть виявлені такі факти, необхідно на місці події телефонувати на номер гарячої лінії та повідомити про це в міліцію, щоб приїхав екіпаж, - повідомив Володимир Воловадюк отаман козацького полку ім.. Івана Богуна. – Це благо, що 22 роки ми прожили в мирі. Тепер ми маємо зібратись та згадати стару мудрість: хочеш жити в мирі – готуйся до війни. Ми маємо самоорганізуватись, допомагати один одному та спільно забезпечувати порядок. 

Від завтрашнього дня запрацює телефон гарячої лінії. Номер, на який телефонувати, повідомлять завтра. 

Записатись у загін «Дозору» можна кожного дня з 18:00 на площі Небесної сотні.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (37)
  • Anonymous

    "народный позор"!!!
  • Anonymous

    Шмондер і шмонька набирають команду,тфу на вас!!!!!
  • Anonymous

    То, что случилось в Одессе, касается ВСЕХ ! То, что случилось в Одессе, Чудовищный ГРЕХ! То, что случилось в Одессе, фашизма разврат, Морда фашизма, фашизма пылающий ад. То, что случилось в Одессе, не битва идей, Это – Освенцим, где звери сжигают людей, Это – фашистам Права Человека даны, Это Права Человека – войскам сатаны! То, что случилось в Одессе, касается ВСЕХ! То, что случилось в Одессе, фашизма успех, Это – фашизма концерт и фашизма гастроль, Хохот фашизма, который – свободы король! Это – свобода, в которую запад влюблён, Запад, состряпавший этой свободы бульон. То, что случилось в Одессе, фашистская месть, Месть людоедов!.. Россию фашистам не съесть! То, что случилось в Одессе, касается ВСЕХ! В западной прессе – вранья русофобского цех: Это – фашистам Права Человека даны, Это Права Человека – войскам сатаны. То, что случилось в Одессе, не битва идей, Это – Освенцим, где звери сжигают людей. Морда фашизма, фашизма пылающий ад – Это касается ВСЕХ, и ни шагу назад! Юнна Мориц (с)
  • Anonymous

    Пригодился подарок?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up