У «Starvin» з’явився перший у Вінниці принтер, що друкує фото на каві (Новини компаній)

У «Starvin» з’явився перший у Вінниці принтер, що друкує фото на каві (Новини компаній)

Селфі, фото друзів чи навіть логотипи компаній: тепер у Вінниці можна замовити каву з фото. Принтер, що друкує по кавовій пінці, з’явився в кав’ярні «Starvin Coffee» на вулиці Пирогова.

Кава з індивідуальним зображення готується всього кілька хвилин. Сам друк займає лише 10-15 секунд. Для того щоб його отримати відвідувачу необхідно зробити фото прямо в кав’ярні, або відправити будь-яке зображення зі свого телефону. Достатньо розпізнати QR-код та завантажити за його адресою своє фото.

Принтер працює за принципом струменевого принтера, з однією лише відмінністю – чорнила в ньому замінені на харчові барвники. На смак напою нова фішка ніяк не впливає. Вартість однієї чашки кави з принтом - 50 гривень.

— Сьогодні людям недостатньо просто хорошої кави. Разом з якісним продуктом їм потрібні яскраві враження, - розповідає власник мережі кав’ярень «Starvin Coffee» Ярослав Вільотник. — Емоції людей, які отримують каву зі своїм зображенням – це просто фантастика. Відвідувачі діляться емоціями в соціальних мережах, розповідають друзям та знайомим.

За словами Ярослава Вільотніка, «Starvin Coffee» перша у Вінниці мережа кав’ярень, яка обзавелась незвичайним принтером.

— Побачили в інтеренті відеоролик, де покупець в Гонконгу зняв, як на чашці кави надрукували його фото, - розповідає Ярослав Вільотник. — Вирішили придбати такий же принтер у Вінницю. Наш принтер може друкувати одразу на двох чашках. Також він підходить для друку на випічці та будь яких напоях, на яких тримається густа піна.

— Тиждень принтер у нас працював у тестовому режимі, - розповідає бариста «Starvin Coffee» Дмитро Коваль. — Картинки виходять дуже реалістичними. Вже після перших фото в інстаграм наші клієнти дивувались і приходили спробувати новинку.

Роздрукувати свої фото на каві можна у кав'ярні «Starvin Coffee» за адресою Пирогова, 52а. Кав’ярня працює з 08:00 до 22:00, суббота, неділя 10:00 до 22:00.
https://www.instagram.com/starvin_coffee/

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up