У місті знову ділять поліцію. Додають Вишенське та Київське відділення

У місті знову ділять поліцію. Додають Вишенське та Київське відділення
На Київській, 3 вже облаштовують під новий підрозділ будівлю колишнього Замостянського райвідділу
  • Кілька років тому об’єднали, а тепер знову дроблять.
  • Поліція Вінниці матиме три відділення в основних мікрорайонах.
  • Два нових якраз зараз укомплектовують працівниками.

Бігти в поліцію, щоб написати заяву про злочин, стане ближче. До кінця року у Вінниці запрацюють, крім відділення на лівому березі Бугу, окремі поліцейські підрозділи на Вишеньці та Київській. Ці відділення, як сказав начальник Вінницького відділу поліції Сергій Синявський, вже укомплектовують співробітниками.

— Зараз там вже проходять атестацію працівники, підібрані на посади. Думаю, до кінця року, а можливо й швидше, вони запрацюють в повному складі, — сказав керівник вінницької поліції.

Чіткі межі обслуговування нових підрозділів, що підпорядковуватимуться Вінницькому відділу, повідомлять пізніше. Але територіальність можна зрозуміти за їхніми назвами.

Відео дня

— Вже є наказ, підписаний головою Нацполіції, про те, що в місті Вінниці додатково вводяться два підрозділи. І вже є їхні назви. Тобто усього в нас буде чотири підрозділи: Вінницький відділ і три відділення у ньому. Лівобережне, яке працює зараз, і нові Вишенське та Київське відділення, — розказав сьогодні, 26 вересня, Сергій Синявський.

Нагадаємо, що шість років тому по всій країні скорочували чисельність тоді ще міліції і у Вінниці також провели оптимізацію. У 2012-му ліквідували міські райвідділи (Староміський, Замостянський і Ленінський) та поділили місто між двома підрозділами. За тодішнього генерала Ноніка міську міліцію мали назвати за берегами Південного Бугу. Принамні так він це свого часу анонсував.

Але Лівобережний та Правобережний відділи просто пронумерували на перший і другий. Цифрові назви були незручні та існували недовго. Далі знов була реорганізація, і в складі Вінницького міського відділу відокремили тільки Лівобережну поліцію. Інтерв'ю з її начальником знайдете за цим посиланням.

Тепер, зі створенням відділень на Вишеньці та Київській, тамтешнім жителям не потрібно буде їхати зі зверненням чи заявою про злочин на Пирогова, 4 чи Довженка, 73. Вони зможуть вирішувати свої питання у відділеннях мікрорайонів. На Київській, 3 вже облаштовують під новий підрозділ будівлю колишнього Замостянського райвідділу.


Читайте також:

Напав наркоман? Олену мало не вбили під під’їздом на Пирогова, а свідків немає

Don't Worry. Вірусний пост про кіднепінг і чорну «Ауді» переписали під вінничан

Вбивство на окружній. Чоловік перерізав горло дружині й там залишив тіло

Чому валютники більше вдома гроші не тримають? Хроніка нападів за останні роки

Вінничани будуть отримувати SMS про зниклих дітей та зможуть допомогти шукати

Чи треба така поліцейська робота? «20 хвилин» зібрав докази у фото та відео

Друге пришестя в поліцію. Список неатестованих, які відсудили посади та гроші
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Вася

    "А вы, друзья, как ни садитесь,

    Все ж в музыканты не годитесь"

    Крылов-коммуняка..
  • Женя Иванов

    разделяй и властвуй
  • Василий Кравчук

    Ця реорганізація (переїзди,передачі ..) дасть підстави загубити деякі кримінальні справи. Ми вже таке проходили... Особисто мені це не зрозуміло..

    Виктор Кротов reply Василий Кравчук

    а може комусь керівних пасад не хватає, наприклад для отримання відповідного звання ?.
  • Василий Кравчук

    По Закону не треба ні куди бігти, любий працівник поліці як що він на службії повинен відібрати заяву і завести у відповідну чергову частину згідно теритріальності чи обслуговування як що це в межах міста. А зараз як - приєде екіпаж поліції зроблять відімость роботи, скажуть чекайте СОГ, а ті в свою чергу можуть взяти заяву, а можуть сказати коли надумаєте приїзжайти у відділ.А коли у заявника проблеми не завжди вихидить приїхати в той же день. А наступного дня у відділі кажуть приходьте завтра бо та СОГ на відпочинку . А потім думаеш нашо я їх викликав ???

    роман reply Василий Кравчук

    "По Закону не треба ні куди бігти, любий працівник поліці як що він на службії повинен відібрати заяву і завести у відповідну чергову частину згідно теритріальності чи обслуговування як що це в межах міста".
    ГДЕ ПРУФЫ НА ЗАКОН?
    Проснись. Никто ничего не должен у тебя брать и куда-то нести. Заявления принимаются в установленном законодательством порядке. Или оперативный дежурный в отделении. Либо дежурный участковый/следователь/опер в составе следственно-оперативной группы, либо участковый на участке обслуживания. Усе. Все остальное от лукавого)

    Виктор Кротов reply Василий Кравчук

    По Закону працювали раніше, а зараз СОГ може приїхати на слідуючій день.

    Николай Шкондя reply Василий Кравчук

    Згоден на всі 100
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up