Перестановка в міліції додасть вінничанам клопоту

Перестановка в міліції додасть вінничанам клопоту
Оптимізували. Міське управління міліції стало відділом, в якому два... відділи. Масло-масляне зробила з вінницької міліції ліквідація районів міста. Але головна морока в іншому: вінчаним доведеться погоджувати документи не тільки у своєму територіальному підрозділі, а й в міліції на Хмельницькому шосе


Більше не називаються райвідділи міліції Вінниці Староміським, Замостянським та Ленінським, а міська міліції - управлінням. Такі юридичні особи ще існують, але їхні начальники вже готуються здати печатки. Замість чотирьох структур з повноваженнями буде одна – Вінницький міський відділ міліції.

На перший-другий розрахуйсь
З 10 серпня офіційно почали називати райвідділи міліції у Вінниці «Першим» та «Другим» відділами. Про реформування міського управління і об’єднання трьох його територіальних підрозділів у два «20 хвилин» інформувала. Писала, що Староміський райвідділ об’єднають із Замостянським. Так і сталося – тепер це переший відділ міліції міста з кабінетом начальника у приміщенні на вулиці Ленінградській, де був Староміський райвідділ.

Керувати першим відділом призначили начальника із Замостя – Сергія Сокирана. А колишнього власника цього кабінету, Юрія Найчука, перевели у заступники до начальник Вінницького міського відділу міліції, що досі називався управлінням і знаходиться на Хмельницькому шосе, Юрія Куцого. Юрій Найчук приступив до роботи там, як заступник по кадрах.

На Пирогова все по-старому
Тяжилівське відділення міліціонери не звільнять. Там і в приміщення на Київській, де був Замостянський райвідділі, розміщують сектор дільничних інспекторів, відділи боротьби з економічними злочинами та незаконним обігом наркотиків. На Ленінградській лишаться слідчі і оперативники. Тут і працюватиме начальник першого відділу.

А в міліції на Пирогова, крім назви, мало що поміняється. Тепер це другий відділ міської міліції. В кабінеті начальника тут залишився працювати Віктор Сидореноко. Відділень у його підрозділі немає.

Преса чула від керівників обласної міліції про плани зробити у реформованому Ленінському відділенні два підрозділи – Вишенька і Поділля. Але то на перспективу, бо колишній Ленінський райвідділ має більше навантаження, ніж дає територія обслуговування першого відділу.

Нагадаємо, що генерал, коли розповідав про реформування райвідділів з трьох у два, говорив про плани назвати міліцейські підрозділи за принципом поділу міста на два береги Південного Бугу – Лівобережний та Правобережний. Врешті вийшло не так гарно. Їх просто пронумерувати і не стали морочитися, що відділи підпорядковуються теж відділу.

Зробили все по тихому
Офіційно про зміни в структурі міліції міста в обласному управлінні не повідомили, але минулого тижня змінили рубрику про це на своєму сайті. У секторі зв’язків з громадськістю сказали, що ще не завершилися всі кадрові розстановки.

Начальників мали призначити до серпня, так і зробили, а почали називати підрозділи новим назвами з минулої п’ятниці. Що нові таблички не висять на них, тепер це морока керівників. Кажуть, днями на відділах з’являться правильні назви.

Що ще помітять люди, коли прийдуть за допомогою в міліцію? Це пояснив редакції начальник другого відділу Віктор Сидоренко:

- Досі людині, щоб взяти довідку про вкрадене авто для страхової компанії, треба було звернутися до дільничного, щоб той підготував матеріали, а начальник потім погодив документ підписом і печаткою. Тепер завірити довідку повинен також начальник Вінницького міського відділу. Тобто на один крок треба буде людині пройти більше.

Так тому, що з чотирьох юридичних осіб зробили одну, а це значить, що керівники територіальних відділів втратили повноваження (а з ними - і зарплату). Зараз печатками вони користуються, щоб оплатити платежі, які нарахували райвідділи комунальники. Як погасять всі хвости, мусять цей аксесуар юридичної особи здати.

Як звучать тепер нові назви міліції, і де кого шукати

Перший відділ Вінницького міського відділу міліції
: вул. Ленінградська, 73. Телефон чергової частини 59-33-28, 59-33-30, 27-17-29, 63-00-68.
Начальник - підполковник міліції Сокиран Сергій Володимирович. Робочий телефон 59-32-71.

Другий відділ Вінницького міського відділу міліції
: вул. Пирогова, 4а. Телефон чергової частини 59-33-26.
Начальник - полковник міліції Сидоренко Вiктор Миколайович. Робочий телефон 59-39-09. Прийом громадян у нього щоп'ятниці з 10.00.

Вінницький міський відділ міліції у Вінницькій області: Хмельницьке шосе, 9. Телефон чергової частини 59-33-29.
Начальник - полковник міліції Куций Юрій Іванович. Робочий телефон 59-32-29. Прийом громадян проводить щоп'ятниці з 10.00.
Перший заступник - підполковник міліції Соломон Ігор Володимирович. Робочий телефон 59-32-97. Прийом громадян щосереди з 14.00.
Начальник сектору дільничний інспекторів Вінницького міського відділу - капітан міліції Кулівар Микола Федорович. Робочий телефон 59-34-98. Графік прийому громадян: вівторок з 10.00 до 12.00, четвер з 15.00 до 17.00.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Надо не кровати двигать,а б....... менять.
  • Anonymous

    педота!
  • Anonymous

    А куда же бедному приезжему пойти работать, если не в милицию? Спасибо, что с перестановкой нашлось 150 новых должностей для милиционеров. Кще 2-3 такие перестановки и Винница станет милицейским городом.

    Anonymous reply Anonymous

    Вован,ты в спячке был? Он уже давно мусорской.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up