Страшна трагедія: 14-річна дівчинка народила та викинула з п’ятого поверху немовля

Страшна трагедія: 14-річна дівчинка народила та викинула з п’ятого поверху немовля

Цієї ночі, 28 січня 2017 року, в Козятині сталася жахлива трагедія. В поліції розказали подробиці.

Близько  третьої години ночі в квартирі 14-річна дівчинка народила дитину. За попередніми даними, вагітність дівчина приховувала від батьків.

Неповнолітня матір викинула дитинку з п’ятого поверху будинку. На жаль, немовля не вижило.

Матір відвезли в лікарню, оскільки почалась кровотеча.

Відео дня

«Близько п’ятої години ранку до Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря районного медичного закладу про те, що швидкою допомогою до гінекологічного відділення була доставлена 14-річна жителька м. Козятин. З нею були її батьки. За інформацією медпрацівників, у дівчини виникла кровотеча після того, як вона народила дитину», - розказують в відділі комунікації вінницької обласної поліції.

Як з’ясували правоохоронці, вночі дівчинка вдома, у своїй кімнаті народила дитину та викинула її  з вікна. В породіллі почалась кровотеча та погіршився стан.

За словами начальника Козятинського відділення поліції Олега Швеця, дівчинка виховувалася в блаполучній сім’ї.

«Батьки викликали швидку допомогу. Зі слів батьків, вони дізналися про те, що їх донька народила, лише у лікарні.  В подальшому тіло мертвої новонародженої дитини було виявлено біля будинку», - зазначають у поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 КК України «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини». Такий злочин карається до п’яти років тюрми.

Подальші процесуальні рішення будуть прийняті після встановлення судово-медичною експертизою причин смерті дитини.

- Якщо виявиться, що дитина народилась мертвою, то кримінальне провадження буде припинятись, - розказала журналістці прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Софья Степанюк

    В ТЮРЯГУ ЕТУ МРАЗЬ.
  • Анатолий Шамрин

    Батькам, не давайте нікому грошей, адвоката безоплатного, органи опікунської ради і правозахисники безкоштовні. Дитину на комісіне обстеження в псіхлікарню і ні в якому разі не треба лікувати до проведення коміссії. Думаю з дитиною вже без адвоката слідчий дурень поспілкувався, гоніть його в шию, відводіть..... КПК України прочитайте права і слідство по малолітнім....

    Куренная Ольга reply Анатолий Шамрин

    В 14 лет ноги расставлять уже научилась а думать головой нет, обидно что растет поколение безнравственных детей. Да и родители должны были вести беседы и рассказывать о последствиях секса.

    Грабовий Олександр reply Куренная Ольга

    Ну такі всі моралісти!!! ну прямо ноги розставляти почали у першу шлюбну ніч!

    Уявіть, що пережила ця дитина (бо вона таки дитина), ящко не знайшлося жодної людини: ні родича, ні сусіда, ні вчителя - нікого,, кому б вона довірилась.

    З.А.Глядач reply Грабовий Олександр

    А чому ж вона не "довірилась" своєму й.бареві?

    Анонім reply Грабовий Олександр

    Уявіть собі, хтось - так.

    Герасим Мумукин reply Анатолий Шамрин

    Ты - дурак ??? Кого ты защищаешь - садиста-убийцу ???
  • Анатолий Шамрин

    Лікарі в пологових будинках по жадібності вбивають... списують на ускладнення і вже слідчі в дупі зі своїми справами.А паталогоанатом в підпорядкувані головлікаря!!!!!????? Живі народжуються, і довідки бувають що мертві, нічого особистого , тільки бізнес. Не повезло дитині, народилаб у полговому і ссправка булаб що мертве дитя.... Нема в поліції слідчих по медичним трагедіям.... тренуйтесь на дітях??? Не позорьтесь...Це нещасний випадок. Пресу блазні підняли до єкспертиз. Назад в совок?
  • Анатолий Шамрин

    Справу відкрили???? А що в школах нема медогляду? А що психічний стан був нормальний під час пологів? Взагалі дівчина могла бути в шоковому стані і не усвідомлювала що діеться, та сама могла стекти кров"ю! а хто сказав що приховувала??? А може голодала щоб не поповнішати..... Шустряки вже відкрили, а заключень лікарів не могли дочекатсь та єкспертиз. Ломайте життя дитині далі, ось вам і сімейна медицина в дупі!

    Oleksandr Rezunenko reply Анатолий Шамрин

    по-перше однозначно що дівчина боялась покарання від батьків, тому приховувала вагітність, стверджувати про благополучність родини - це іще великий знак питання, скорше за все благополуччя на зовнішній вигляд за рахунок певної авторитарної позиції батька в родині, відповідно й тамі наслідки адже звичайної довіри не було, якби була то дівчина б поділилась інформацією з батьками, а так чисто юнацька фобія, яка призвела до злочину. але життя вже поламане забудь яких обставин, що дуже сумно(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up