Спортивне свято "Рухаємо Вінницю" в центрі міста (твіттер-репортаж)

Спортивне свято "Рухаємо Вінницю" в центрі міста (твіттер-репортаж)
Наші журналісти ведуть репортаж з центра Вінниці, де сьогодні відбувається грандіозне свято спорту "Рухаємо Вінницю!"

Хронологія записів - знизу вверх, тобто найновіший твіт - зверху.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Дарья

    Захід був бомбєцкий, багато знайомих залучила до цього пробігу, усі разом бігали, було дуже весело, цікаво, корисно для здоров"я, отримала масу задоволення.
  • Анонім

    вохбновляется - исправляюсь, возобновляется.
  • Анонім

    Есть минус в этом мероприятии - перекрытая для транспорта Соборная. Во-первых, "пробки" на Первомайской, и, возможно на Свердлова. Во - вторых стоит представить такую ситуацию. Едет человек транзитом через Винницу. Приезжает на электричке ориентировочно около 14:35.  А в 15:40 с автовокзала "Западный" отправляется его автобус. Этот человек, не зная о перекрытии Соборной, садится в трамвай маршрута №4, и едет на этом трамвае на высше упомянутый автовокзал. Доезжает до горисполкома, и всё - дальше дорога перекрыта. Движение вохбновляется ориентировочно около 16:00. А что с этого этому человеку? Из-за перекрытого движения у него рухнули его планы. Неприятная ситуация. По-этому я считаю, что все мероприятия, из-за которых страдает транспорт,  лучше проводить либо в Центральном парке, либо в парке Дружба народов, либо же в Лесопарке. Тогда точно транспорт не будет страдать.
  • Анонім

    А буде онлайн розіграш серед білетів, які залишились, так як минулі роки?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up