Спортивний уїк-енд: рухаємо Вінницю разом

Післязавтра на  вінничан чекає найяскравіший забіг в історії Вінниці. Які сюрпризи готують учасникам організатори та де і як будуть розігрувати крутий велосипед?


Неймовірний масовий забіг, фотозони, справжнє спортивне шоу та розіграш призів, серед яких - велосипед. Усе це чекає на вінничан 23 травня. Починаючи з 15.00, ми розворушимо всю Вінницю. Беріть з собою друзів, знайомих та рідних і йдіть цього дня на Соборну. Біжимо не на швидкість. Переможцем буде кожен, хто прийде на наше спортивне свято.

“Вінниця біжить” - саме з таким гаслом ми розпочинаємо спортивну кампанію “Рухаємо Вінницю”. Першим знаковим заходом цієї кампанії стане масовий забіг у центрі нашого міста 23 травня. Мета кампанії - звернути увагу вінничан на їх власне здоров’я, рух та фізичну активність.

Чому ви маєте бігти?  

Тому що це модно! Щороку цей вид спорту набирає все більшої популярності серед звичайних громадян. Наприклад, на напівмарафоні у Києві учасники навіть платили 300-400 гривень, щоб взяти у ньому участь.

Наш забіг розрахований на усіх вінничан

Вам 20, 40, 80? Дистанція підібрана так, що пробігти її зможе кожна людина, незалежно від її фізичних можливостей. Біжимо не на швидкість. Переможцем буде кожен, хто прийде на наше спортивне свято.

Для тих, хто тільки робить свої перші кроки у спорті, чекає спортивне містечко. Воно допоможе вам обрати заняття  для себе та своєї сім’ї. Беріть участь у майстер-класах  і знайдете щось цікаве для себе. Це тільки 10% від того, що вас очікує.  

Взагалі не цікавитесь спортом?

Це не проблема. Завершиться наше спортивне свято - концертом та шоу. Головним його ведучим буде улюбленець вінничан,  актор  "Країна У",  ведучий "ЧистоNews" Вінниця Олександр Теренчук. Тож тонни гумору та гарний настрій на декілька тижнів вперед ми вам обіцяємо. Завершиться шоу світовими рок-хітами від інструментального квартету "Експромт" Вінницької обласної філармонії, солісти: Наталія Савченко, Сергій Роздобудько, композитор і співачка Оксана Славна.

Немає з ким залишити дітей?

Теж не біда! Приводьте їх на  дитячий фестиваль, який розміститься  на  фонтанній площі.  Малечу розважатимуть спортивними забавами та заохочуватимуть до физичних вправ. Адже дітям так важливо рухатись і змалку полюбити спорт.

Деталі на сайті run.vn.ua

                                                          

 
Коментарі (0)
Навіщо дівчатам підтягуватись

Ціллю підтягувань є не набір маси тіла, а зміцнення м'язів, що дуже важливо для дівчат. Поліпшується постава і стан всього...

Прогрес в підтягуваннях за чотири тижні – це реально. Щоб підтягуватись більше за один підхід, 20minut радить скористатись...

Спортивний уїк-енд: рухаємо Вінницю разом

Післязавтра на  вінничан чекає найяскравіший забіг в історії Вінниці. Які сюрпризи готують учасникам організатори та де і...

Кохання і біг. Як кияни Максим та Олена закохалися під час пробіжки

Киянка Олена Федорова розповіла, що два роки тому весною на тренуванні бігла крос в парку та зустріла своє кохання. -...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up