Навіщо дівчатам підтягуватись

Ціллю підтягувань є не набір маси тіла, а зміцнення м'язів, що дуже важливо для дівчат. Поліпшується постава і стан всього хребта в цілому. А при підтягуванні зворотним хватом дуже добре задіяні біцепси. 

Таким чином без важких обтяжень можна зміцнити верхню частину тіла . Все що знадобиться - це перекладина вдома, або спортивний майданчик з турніком у дворі.

Підтягування - це базова вправа для м'язів рук, спини і грудей. Але не всі можуть правильно їх виконувати. Зокрема, це стосується жінок. Отже, як же правильно підтягуватися? Існує багато технік, щоб навчитись. Щоб знайти ефективну, треба спробувати їх на практиці.  

Для початку спробуйте взятися за перекладину. Почніть з хвата на ширині плечей. Використовуючи м'язи рук і спини, підтягніться вгору, поки підборіддя не опиниться на одному рівні з перекладиною. Руки при цьому повинні бути зігнутими в ліктях. Далі необхідно випрямити руки, тим самим даючи м'язам розслабитися. При цьому потрібно контролювати дихання.

Найдоступніша вправа для хребта.

Поки ви вчитесь, замість підтягувань можна висіти перекладині. Це корисна вправа для розслаблення хребта. При підтягуванні, більша частина груп м'язів знаходяться в напрузі. Через це спина не може розслабитися, що призводить до навантаження на хребет. Висіти ж потрібно в розслабленому стані.

Для цього треба схопитись за перекладину прямим хватом на ширині плечей. Видихаючи, розслабте кожен м'яз вашого тіла. Руки, шия, м'язи спини, ноги знаходяться в розслабленому стані. Плечі теж повинні бути розслаблені. Голова не закинута назад, не опущена вперед, вона повинна бути в такому становищі, як ніби вас тягнуть за верхівку вгору. Дихайте тільки животом. Якщо ви відчули як ваш хребет витягується, значить ви все робите правильно.

 

Коментарі (1)
  • Bogdan Severin

    истина очень проста - чем шире хват, тем шире спина. Делайте выводы )))
Навіщо дівчатам підтягуватись

Ціллю підтягувань є не набір маси тіла, а зміцнення м'язів, що дуже важливо для дівчат. Поліпшується постава і стан всього...

Прогрес в підтягуваннях за чотири тижні – це реально. Щоб підтягуватись більше за один підхід, 20minut радить скористатись...

Спортивний уїк-енд: рухаємо Вінницю разом

Післязавтра на  вінничан чекає найяскравіший забіг в історії Вінниці. Які сюрпризи готують учасникам організатори та...

Кохання і біг. Як кияни Максим та Олена закохалися під час пробіжки

Киянка Олена Федорова розповіла, що два роки тому весною на тренуванні бігла крос в парку та зустріла своє кохання. -...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up