«Мама, я виграв!» Півтисячі маленьких вінничан отримали подарунки на дитячому святі RIA

«Мама, я виграв!» Півтисячі маленьких вінничан отримали подарунки на дитячому святі RIA
Біля фонтану, на малій сцені спортивного свята «Рухаємо Вінницю», маленькі вінничани мали можливість погратися у веселих конкурсах й за це отримати подарунки. Їх роздали майже півтисячі. Це солодощі, іграшки, запрошення в розважальний дитячий центр, а також дуже доречні в спеку соки та морозиво.

- Я виграв! – гукав мамі 5-річний Дмитрик Мельничук, який бав участь у фізкульт-розминці, проведеної героями популярного мультика «Фіксики». – Ти бачила? Бачила, як я танцював?! 

- Ну, звісно, бачила, я за тебе дуже вболівала, - сміється мама і дістає з пакету із подарунками пляшечку води та просить сина попити, а хлопчику ніколи - він біжить назад до майданчика під сценою.  



Конкурсів була маса і для дітей будь-якого віку. Повеселитися мали змогу і самі маленькі, і школярі, і підлітки. Для них влаштовували вікторини, змагання, танцювальні батли. Нагороди за участь в конкурсах отримували не тільки переможці, а усі учасники.



- Хороше дитяче свято, якщо воно з подарунками і динамічними іграми. І добре, що поруч фонтан, - киває, сміючись, на дітей і підлітків, які плескалися у фонтані, 34-річна вінничанка Валентна Іванчик. – Мій малий теж хотів скупатися там. Шкода, не взяла йому змінного одягу. Тому тільки руки і ноги дозволила помочити.



Біля концертного майданчика, де виступали вихованці Центру розвитку дітей та юнацтва «Дивосвіт», зібралося багато відпочивальників. Підходили поспостерігати за дійством для дітей і дорослі вінничани. На сцені також виступав зразково-хореографічний колектив «Вертикаль». Зірвали оплески своїм показовим виступом учні вінницької школи Capoeira «Senzala».



Серед глядачів було багато дітлахів різного віку з номерами на футболках, які свідчили про те, що ці діти брали участь в забігу «Рухаємо Вінницю». Разом з ними у парку гуляли теж з номерами на грудях мами і папи, бабусі, дідусі – відпочивали після пробіжки, поки їхня невгамовна малеча рвалася взяти участь в конкурсі за приз.



Доречі, подарунки маленькі вінничани отримували від таких спонсорів дитячого свята RIA: від торгових марок «Ласунка», «Малятко», «Белая Бяроза», від приватного підприємства «Михалич і Ко». В організації веселощів для дітей допомогла агенція свят «Страна Чудес».

Previous Next


Previous Next


Previous Next


Previous Next



Читайте також:
Спортивне свято "Рухаємо Вінницю" в центрі міста (твіттер-репортаж)

Відео дня

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Молодці, свято для дітей було класним, діти мали змогу і взяти участь у різних конкурсах, і отримати подарунки, було весело, позитивно, діти отримали масу задоволення від свята.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up