Скільки віддаємо державі? В Україні створили онлайн-калькулятор для підрахунку податків

Скільки віддаємо державі? В Україні створили онлайн-калькулятор для підрахунку податків
  • За допомогою нового сервіса, вінничани та всі інші жителі нашої країні зможуть розібратися, скільки та за що вони платять у держскарбницю.

Сервіс «Рахунок від держави» створений в рамках проекту «Ціна держави» командою «CASE Україна», про це пише Ain.

Як працює сервіс?

Вказуємо:

  • суму, яку отримуємо щомісяця;
  • яким чином заробляємо ці кошти: підприємництвом, отримуємо зарплату «в конверті», чи взагалі не працюємо;
  • на що витрачаємо: бензин, сигарети, алкоголь.

Після того, як ви оберете усі необхідні пункти, калькулятор розрахує ваш чистий річний заробіток та суму, яку ви віддаєте державі.

На окремому чеку буде видно, скільки та в які фонди держава витрачає ваші гроші.

Якщо ви натиснете на свій чек, то перейдете на сторінку з докладним описом категорій, на які держава витрачає ваші податки. Спойлер, найбільше всього йде на пенсії.

Сервіс створено, щоб показати, що не існує жодної безкоштовної державної послуги. Результатами можна поділитися на своїх сторінках у соцмережах, або порівняти його із середнім чеком по країні.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Иванов Иван

    Поле чудес для Буратин11 часов назад (изменено)



    Хех, кто то отдыхает на Мальдивах, кто то, построив Великую стену, делает утренние пробежки в Вашингтоне, а кто то копошится в грязи и крови, подыхает, думая, что воюет с Россией и защищает прекрасную жизнь отцов майдана)

    И первые и последние заслужили такую жизнь)

    Одни, потому что убедили лохов выйти на майдан, а другие, на этом майдане, несмотря на все предупреждения клятых москалей, коктейлями молотова, сожгли свою нормальную жизнь, чтобы оказаться в нищете, подыхать в придуманной для них зоне АТО и конечно винить во всем Россию)))

    ,,,с) Лавров,,,

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up