Привітання з Новим роком від відомих «собак»

Привітання з Новим роком від відомих «собак»
  • Відомі та активні вінничани, які народилися у Рік Собаки, бажають нам стати більш відповідальними, робити добрі справи, вірити у дива, побільше приємних моментів, бути закоханими у життя та панування миру у всій нашій країні

Замість Червоного Півня і стихії вогню, прийшла Жовта Земляна Собака. Якщо вірити у знаки зодіаку, то 2018 рік має кардинально змінити життя багатьох людей і карту політичного світу, в цілому. Знак Собаки підпорядкований землі, а її завдання – дарувати людству гармонію, спокій та мир.

Покровителька цього року буде прихильною до тих людей, які заслуговують довіру і повагу, несуть мир і гармонію, допомагають іншим. Тож, робіть висновки.

Любов Остапчук, актриса театру ім. Садовського
Народилася 16 вересня 1970 року

– Нехай цей Рік Собаки стане для вас найкращим другом! Відганяє від вас зло, смуток і усе лихе. Охороняє ваш дім. Наповнює життя успіхом і щастям. Нехай здійснюються бажання, життя буде у достатку, пануватиме надія, розуміння та повага. Нехай усі турботи будуть тільки приємними. Бажаю кожному з вас знайти, якщо до цих пір не знайшли, своє щастя: в людині або улюбленій справі, кар’єрі або домашньому затишку. Це світле свято обов’язково принесе приємні сюрпризи, радісні зустрічі та приводи для щастя. Завжди почувайте себе закоханими у життя. А взагалі-то, нехай кожен рік, а не тільки цей, буде найідеальнішим, кращим за попередній, безкомпромісно відмінним у всіх сферах, тим, який створює бездоганне життя.

Олександр Шемет, український Дід Мороз, шоумен
Народився 11 травня 1958 року

– Поринемо у реальність новорічних свят. Чому ми їх так чекаємо, чому саме в цей час плекаємо свої надії? Можливо тому, що вони створюють ілюзію того, що минуле можна залишити позаду і почати майбутнє з нової чистої сторінки. А чого б і ні? Чого б у новому році не розпочати поважати одне одного? Особливо себе... Можливо б тоді ми нарешті перестали брехати? Особливо собі... Може зрозуміли б, що ніхто нам нічого не повинен. Що ми самі відповідальні за себе, за свою сім'ю, місто, країну. Що не кількістю пам'ятників Шевченку виміряється патріотизм. І не тим, як голосно кричимо «Слава Україні!» Може зрозуміємо, що клацанням по клавіатурі не обійтися, а іноді потрібно відірватися від м'яких крісел та з лопатою розчистити простір від снігу біля свого під'їзду, а не чекати на сусіда. А ще можна за своєю собачкою прибрати тротуар. Чи поступитись місцем, кому воно більш потрібне, у транспорті, а не ховати вуха у навушниках, а погляд у екрані телефону.

Олена Пархоменко, актриса театру ім. Садовського
Народилася 4 червня 1970 року

– У новому році, бажаю миру, добра, сімейної злагоди, надійності, вірності, міцного здоров’я та святкового настрою. Нехай у цьому році ви будете в оточенні винятково позитивних і доброзичливих людей, переживати тільки приємні емоції, радіти кожному прожитому дню, дарувати радість та усмішки оточуючим. Нехай цей рік стане для вас особливим. Нехай саме у ньому відбудеться те диво, про яке ми всі так мріємо. Хоч воно у кожного своє, але воно обов’язково найнеобхідніше і найважливіше. А ще хочу побажати побільше моментів, які надалі стануть приємними згадками на усе життя. З Новим роком!

Олександр Теренчук, актор, шоумен,
Народився 9 січня 1982 року

– Усіх вінничан вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю щастя, здоров’я і відремонтованого Київського мосту. Сподіваюся, що у цьому році всі проблеми будуть обходити вас стороною, ви будете більше усміхатися і менше ображатися одне на одного. Нехай у цьому році все у вас складеться як треба. Обов’язково бажаю здійснення запланованого, чудового вирішення складних ситуацій. Та віри у справжні дива. Вони існують, але, щоб їх розгледіти, треба бути трохи уважнішими до того, що відбувається навколо. І звичайно ж, нехай у рік Собаки ніхто на вас не лає!

Галина Сегеда, менеджерка з комунікації, ГО «Подільська агенція регіонального розвитку»
Народилася 23 березня 1982 року

– Рік, що минув швидко, був насичений подіями, знайомствами, досягненнями, успіхами та разом з тим зі значними втратами та потрясіннями. Мабуть, для кожного з нас він також був сповнений сподівань, надій, переживань та віри у те, що нарешті закінчиться війна. Уже кілька років до звичних побажань ми додаємо одне найголовніше слово – «мир». Це побажання стало для нас, українців, до болю актуальним. Тож насамперед хочеться побажати у наступному році миру нашій країні! Нехай не гасне пам'ять про тих людей, які ціною власного життя допомогли нам зустріти Новий 2018 рік під мирним небом… Нехай наступний рік буде для усіх нас сповненим миру та спокою, щастя та приємних подій, позитивних моментів та досягнень! Хай у майбутті переважає тільки радість, а якщо й будуть сльози, то лише від радості! З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    До речі,а чому немає привітання від Мішіко? Того,який Собакашвілі...
  • Anonymous

    "менеджерка з комунікації"

    В українській мові існує слово "менеджерка"? Чи це таке саме,як ЖІНКУ називати "омбудсМЕНом",або "бізнесМЕНшею"?

    Сподіваюся,у новому році знання рідної мови у співпрацівників "20 хвилин" значно покращаться :)

    З Новим роком,Михайле!

    Михаил Курдюков reply Anonymous

    Сподіваюся, що у Новому році ви, шановний Анонімус, трохи почитаєте про фемінитиви :)



    З Новим Роком!

    Olvol reply Михаил Курдюков

    Член - членкиня, мистець - мисткиня, борець - борчиня, пупоріз - пупорізкиня.

    А також пропоновані навіженими бабами Архангельською і Фаріон слова міністерка, правдописка, багатоборка, можновладиця, одержимиця, велетка, олігархиня, синоптикиня і фтізіятриня. Ви це мали на увазі?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up