Прем’єра «Зоряних війн» у Вінниці. Білети розгрібають з самого ранку

Прем’єра «Зоряних війн» у Вінниці. Білети розгрібають з самого ранку
Схоже на те, що «Зоряні війни: пробудження сили» у Вінниці все ж зроблять касу. Біля білетних кас кінотеатру Коцюбинського людно з самого ранку. Черга за білетами розтягнулась в половину холу кінотеатру.

Сьогодні, 17 грудня, о 10.30 біля білетних кас черга у 30 чоловік. До черг, як на "50 відтінків сірого" звичайно поки далеко. У черзі переважно молодь, але є і один чоловік старшого віку. 
- На «Зоряні війни» звичайно йду, - каже він. – Ще з літа чекаю фільм, відколи вийшов трейлер. 
В кінці черги стоять двоє студентів. 
- Хотіли купити на ранковий сеанс, але вже напевно підемо ввечері, бо зранку ж білетів вже немає, - кажуть хлопці. 
Біля касового вікна висить оголошення з часом та цінами на фільм. Перші сеанси розпочинаються о 10.00 та 13.00. Вони коштують по 60 гривень. Три наступні по 70. 
- На 10.00 зал не набрався, - розповідає касир. – На 16.00 білетів вже немає. 
Довідка: 
«Зоряні війни» - культова сага Джоржа Лукаса, яка складається з семи фільмів, мультфільмів, коміксів та комп’ютерних ігор. «Зоряні війни: пробудження сили» - сьомий по рахунку фільм. Права на його створення викупила компанія «Дісней». Фільм створили за рекордний для «Зоряних війн» бюджетом – 200 мільйонів доларів.  Попередній фільм «Зоряні війни: Війна клонів» зняли у 2008 році з бюджетом у 8 мільйонів 500 тисяч доларів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    отстойный кинотеатр!

    Антон reply Анонім

    так вариантов больше нет

    Дарья reply Антон

    В точку, ще є кінотеатр Родина, там ще краще.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up