Помер в черзі до сімейного лікаря. Прийому по запису не дочекався хворий в Калинівці

Помер в черзі до сімейного лікаря. Прийому по запису не дочекався хворий в Калинівці
Амбулаторія сімейної медицини у Калинівці (знімок kalynivka.city)
  • В очікування прийому сімейного лікаря помер пацієнт Калинівської амбулаторії.
  • Чоловіку стало зле в черзі, і його не змогли реанімувати ні медики поліклініки, ні лікарі швидкої.

Хворий чоловік прийшов на плановий візит до свого сімейного лікаря, але так і не потрапив в кабінет — помер у черзі. Нещастя сталося з 67-річним мешканцем Калинівки у вівторок, 5 листопада, в передобідню пору. Причину смерті, як дізнався Калинівка.city в амбулаторії центру первинної медико-санітарної допомоги, експерти ще не встановили.

А сімейна лікарка, прийому якої не дочекався пацієнт, розповіла: чоловік проходив обстеження і, ймовірно, прийшов дізнатися результати своїх аналізів.

— Пацієнт також отримував ліки за програмою «Доступні ліки» — це також могло бути причиною його запису на прийом. Ми можемо лише здогадуватись. Він навіть не зайшов у кабінет, — цитує лікарку Олену Воротняк калинівський сайт.

Відео дня

Також джерело повідомляє про померлого таке: чоловік дуже відповідально ставився до свого здоров’я, контролював рівень цукру в крові, постійно звертався з консультаціями до ендокринолога, робив кардіограми, кожний квартал консультувався у кардіолога, виконував призначення лікарів, дослухався їхніх порад.

— Як розповів інший пацієнт, вони розмовляли, а потім він раптово впав сусідові на плече і почав харчати, — розказала також Олена Воротняк Калинівка.city. — Ми віднесли його у кабінет до колеги, бо мій маленький, відразу почали надавати допомогу, викликали бригаду екстреної медичної допомоги.

Медики застосовували дефібрилятор, ін’єкції адреналіну, робили непрямий масаж серця, проводили інші невідкладні заходи, але запустити серце пацієнта не змогли.

Цей випадок адміністрація амбулаторії назвала першим і єдиним у своїй лікарні. За словами заступниці головного лікаря Наталії Посохової, причиною смерті могла бути серцево-судинна патологія:

— Були певні ознаки, які дозволяють про це говорити. Можливо, це була тромбоемболія чи порушення мозкового кровообігу. Але поки ми не називаємо причину смерті. Про це можна буде сказати остаточно після висновку судово-медичної експертизи.


Читайте також:

Ключова версія смерті в гаражі на Литвиненко: отруєння вихлопними газами, суїцид

Водія «Ауді», що збив прибиральницю і втік, знайшли в лікарні біля потерпілої

Батьки загиблих полегшено зітхнули. Водій не викрутився від тюрми за ДТП «під кайфом»
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Елена

    На Київській те саме
  • Алекс

    А я о чем мало того что получают до 20 тыс. грн. да еще к этим рвачам не дождешся очереди а попробуй взять направление к специалисту то это только с инсультом или инфарктом Когда наконец этих рвачей семейный действительно привяжут к предоставленным услугам врача а не к выбиванию с пациента дополнительного заработка Набрали пациентов что можно попасть к этой за две недели потом нужно выпросить в том числе и с угрозами направление к специалисту а запись к нему не раньше за месяц Простите за это время можно сдохнуть пять раз
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up