Водія «Ауді», що збив прибиральницю і втік, знайшли в лікарні біля потерпілої

Водія «Ауді», що збив прибиральницю і втік, знайшли в лікарні біля потерпілої
Стопкадр з відео Ситуаційного центру: момент удару
  • Жінка отримала нетяжкі травми. У неї лишень забої. Так сказали 20minut.ua в поліції. 
  • Також розповіли, як знайшли водія, що втік з місця ДТП, і коли йому оголосять підозру.

Збита на пішохідному переході біля перехрестя вулиць Соборна та Театральна 54-річна прибиральниця отримала забої. Таку інформацію про тяжкість завданих жінці під час ДТП травм озвучили сьогодні, 5 листопада, журналісту 20minut.ua у відділі комунікацій поліцейського главку.

Водій на «Ауді» з іноземною реєстрацією, нагадаємо, 3 листопада зніс жінку-двірника і втік з місця пригоди. Особу правопорушника, як повідомили раніше в поліції, встановили. Але знайшли його в лікарні, коли він прийшов довідатися до потерпілої. Цю інформацію ми уточнили в поліцейському управлінні. Також нам підтвердили в поліції, що водій співпрацює зі слідством.

Його автівку занесло на трамвайних коліях, тому допустив наїзд на прибиральницю, що збирала листя на краю дороги. Таке пояснення правоохоронцям дав 35-річний водій, якому загрожує кримінальна відповідальність за порушення правил дорожнього руху, травмування жінки-пішохода та втечу з місця ДТП.


Підозри водію «Ауді» ще не оголосили. Як сказала Ірина Добровольська з поліцейського відділу комунікацій, це зможуть зробити після проведення призначених слідством експертиз — автотехнічної та судово-медичної (висновок за останньою дається після завершення лікування потерпілої).

Відео дня

Госпіталізована до травматології прибиральниця ще проходить лікування. Зараз слідство має тільки попередню медичну довідку про те, що жінка отримала забої, тобто обійшлася без переламів та інших тяжких травм.

За фактом аварії відкрили провадження за першою частиною статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). В процесі розслідування, як сказали в поліції, кваліфікація зміниться. Врахують травмування потерпілої, також водія притягуватимуть до відповідальності за втечу з місця аварії.

Про те, що водій втік з місця пригоди, залишивши потерпілу на асфальті, 20minut.ua повідомляв за інформацією з Ситуаційного центру. На оприлюдненому ним відео видно момент ДТП. Прибиральниця знаходилася на початку пішохідного переходу й не мала наміру перетинати проїжджу частину. Дорога була вільна, дорожнє покриття мокре. «Ауді» їхала на великій швидкості та просто знесла жінку. Водій, як потім сказав, втік з місця, бо злякався.
 


Читайте також:

Серійні крадії тікали від поліції на викраденій машині, доки їх не зупинило дерево

Байк, що коштує 30 тисяч, продав за дві. Крадіжку розкрили, електровелосипед не знайшли

Ключова версія смерті в гаражі на Литвиненко: отруєння вихлопними газами, суїцид

Хотіла насолити поганому сусіду. Пенсіонерка поцупила мобільний — і отримала вирок

Організатори схеми, яку днями «накрили» в Могилів-Подільському, заробили 11 мільйонів
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Сергей Маценко

    У нее не ушибы, а травмы посерьезнее.
  • Правосуддя

    Посадить гниду и вместе с ним его родителей, за то что такого слизня воспитали!
  • Правосуддя

    Посадить гниду и вместе с ним его родителей, за то что такого слизня воспитали!
  • Papa Justify

    Я вважаю, що таким "сцикунам", які тікають після дтп - потрібно накидати двійний або трійний термін засудження. Тобто збив людину і не втік - сідаєш, наприклад, на 5-10 років (чесно не знаю яке покарання), а якщо втік, то на 15-20 років. В такому разі будуть боятись не лишитись, а втікти... Проте судячи з того, який у нас бардак і на дорозі, і в законодавстві - "Нікому то не треба" як співав Кузьма.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up