Серійні крадії тікали від поліції на викраденій машині, доки їх не зупинило дерево

Серійні крадії тікали від поліції на викраденій машині, доки їх не зупинило дерево
  • Двох рецидивістів днями спіймали після крадіжки в Бершадському районі.  
  • Злодії добиралися на Київщину у краденому авто лісосмугами, бо знали, що в розшуку.
  • Спіймали втікачів, причетних до цілого ряду злочинів, коли вони розбили машину. 

Затриманих у Бершадському районі чоловіків перевіряють на причетність до низки майнових злочинів, які були скоєні протягом року у Вінницькій області та на Київщині. Їм вже зараз інкримінують чотири крадіжки та угон. На машині ВАЗ-2104, яку вони поцупили, і спіймали крадіїв 26 жовтня.

— Ми місяць жили в машині. В машині спали, їли, — каже один із затриманих чоловіків. — Поліція шукала нас, ми тікали лісосмугою і стукнули машину в дерево. Чого ховалися? Бо знаходилися в розшуку.

«Четвірку», яку розбили в лісі, чоловіки вкрали у вересні в сусідній з Вінницькою області — в місті Ірпінь. А вийшли на крадіїв правоохоронці після того, як вони обібрали дачний будинок та гараж 43-річного мешканця Баршадського району. Поцупили техніку в домі, знайшли ключі від гаража, а вже звідти винесли інструменти та надувний моторний човен.

Відео дня

— Поліцейські оперативно зреагували, приїхали на виклик, а потім подзвонили, що знайшли крадіїв та мої речі. Вдячний їм, — каже обкрадений чоловік для сюжету про розкритий злочин.

Цей чоловік заявив про крадіжку 23 жовтня, а вже 26-го крадії були спіймані. Як розказали у відділі комунікацій обласного главку Нацполіції, затриманих перевіряють на причетність до вчинення нерозкритих злочинів на території кількох областей, вже мають інформацію про 4 крадіжки, крім угону.

Автівка, в якій жили крадії. Фото з поліцейського сайту

За словами заступника начальника Бершадського відділу поліції Миколи Павлишина, спіймані злодії — раніше судимі 27–річний місцевий житель та 29–річний мешканець Закарпатської області. Суд вже обрав підозрюваним в низці майнових злочинів запобіжний захід на час слідства. Найближчі 60 діб вони проведуть в слідчому ізоляторі. 

За крадіжки з проникненням та незаконне заволодіння транспортним засобом арештованим загрожує до 8-ми років позбавлення волі.

А як крадії розказували про відшкодування збитків обкраденим ними людям та свою готовність відбувати покарання, подивіться в поліцейському сюжеті:
 


Читайте також:

Таксист на «Опелі» їздив вночі по місту з вимкненими фарами і під наркотиками

За привласнення чужої машини і шахрайство поліцейські шукають Йосипа Адамовича

Ключова версія смерті в гаражі на Литвиненко: отруєння вихлопними газами, суїцид

20 тисяч літрів «елітного» спирту. Силовики знайшли склади фальсифікованого алкоголю

Сторож зарізав товариша і сховав тіло в старому автобусі. Вбивці винесли вирок
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Елена

    і як має взбрести в голову місяць їхати на київ полями, якщо можа найнятись на будівництво і за пару місяців мати стільки скільки коштує ця стара тарахтілка?!
  • Елена

    якби вони мали хоч якусь освіту: розуміли б, що эдиний варіант нажитись на тій машині - здати в лом... Темні люди, виросли в трущобах. от чого вони добились? мозку немає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up