Сторож зарізав товариша і сховав тіло в старому автобусі. Вбивці винесли вирок

Сторож зарізав товариша і сховав тіло в старому автобусі. Вбивці винесли вирок
На місці злочину. Фото з сайту Нацполіції
  • Більше, як півтора року минуло, доки вбивця отримав покарання.
  • Біля села Біла Липовецького району, на території фермерського господарства, в лютому 2018-го знайшли тіло вбитого чоловіка і швидко розкрили злочин.
  • Сьогодні в поліції розповіли — є вирок в цій справі.

Про судове рішення по вбивству 54-річного жителя села Шендерівка, знайденого мертвим позаторік в Липовецькому районі, розповіли у відділі комунікацій обласної поліції.

— Вінницький міський суд призначив покарання 60-річному підсудному, який у лютому минулого року наніс смертельні тілесні ушкодження жителю Липовецького району, — інформують в поліції. — В ході досудового розслідування поліцейські зібрали доказову базу, на підставі якої суд визнав чоловіка винним у вчиненні умисного вбивства та призначив йому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі. 

Злочин стався на початку 2018-го року: 5 лютого поблизу села Біла, на території фермерського товариства, місцеві мешканці знайшли труп 54-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Це був мешканець Шендерівки. Дуже швидко цей злочин розкрили.

Відео дня

— Протягом години працівники поліції встановили та затримали особу, причетну до вбивства: 60-річного жителя Погребищенського району, охоронника цього ж товариства, — розповідають в поліцейському відділі комунікацій. — Зі слів підсудного, вночі між ним та потерпілим під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт, а потім бійка. Взявши у руки ніж, він наніс потерпілому кілька ударів в область шиї та голови. Зрозумівши, що товариш по чарці помер, вирішив приховати сліди злочину та виніс тіло у старий автобус, який стояв на території товариства.

У цьому автобусі вбивця сховав тіло. Фото з поліцейського сайту

Призначене покарання вбивці — в межах санкції статті 115 Кримінального кодексу України. Суд міг присуди від 7-ми до 15 років ув'язнення. В цьому ж випадку рішення не про максимальний термін. Визнання вини та каяття суд міг врахувати за пом'якшувальні обставини.   


Читайте також:

Виправдувальний вирок зятю Бровка мають переглянути. Верховний суд знайшов порушення

Жінці дали 4 роки тюрми за хабар начальнику слідства. Раніше за подібне так суворо не карали

Поліція не розкриває й половини злочинів. Але вінницьке управління в ТОП-5 кращих

Перехитрили суд. На волю вийшли звинувачені в нападі на тренера з бодібілдингу

Сусіди затримали грабіжника на місці злочину. Збіглися на крик жертви і врятували її

Таксист на «Опелі» їздив вночі по місту з вимкненими фарами і під наркотиками

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up