Петиція: пропонують розробити туристичний маршрут містом

Петиція: пропонують розробити туристичний маршрут містом

Вінничанин Володимир Рожков пропонує зв'язати усі основні пам'ятки та туристичні місця Вінниці у повноцінні туристичні маршрути. Каже, що це приверне більше туристів.

Про це йдеться у петиції, яку поділи 17 червня.

— Одними з головних проблем туристичної привабливості міста Вінниці - це відсутність продуманих туристичних маршрутів та сухий відокремлений центр міста. Вінниця відома своїми туристичними родзинками, такі як фонтан з набережною, садиба Коцюбинського, Пирогова, Європейська площа, арка біля парку та сам парк. Але між цими геолокаціями відсутній зв'язок, — зазначає автор.

Також Володимир додає, що навіть ці місця мають непривабливу територію, а прохід людей від фонтану в центр не продуманий.

Відео дня

Автор звернення пропонує:

  • провести реконструкцію місць туристичного маршруту,
  • створити муніципальні або приватні туристичні місцеві компанії, які б могли б створити для туриста багатогодинні маршрути по всьому місту.

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Автор: Микита Білостенко

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Людмила

    Зробіть одразу екскурсію у ЖЕКи (тоді коли треба платити комуналку) хай подивляться, яке шоу там відбувається кожного місяця. Вражень вистачить надовго
  • Alexa Roylyan

    Так как же правильно на английском будет ВИННИЦА?
    Vinnitsa or Vinnytsia

    Вася reply Alexa Roylyan

    Та, де найбільш помилок. Бо правлять мовой Никчема.... Вони українську не знають

    Ihor reply Alexa Roylyan

    Vinnytsia
  • Вася

    Соберите список достопримечательностей...
    Жаль историю манкурты уничтожают - названия улиц, памятники..
    Но есть барельефы - на вокзале, на гостинице Винница, история Савойя...
    Я это вразброс, Их гораздо больше.
    Обзор фонтанов. Сделать буклеты о Виннице - по историческим местам.. Например, многострадальная улица Буденного, затем 50-лет Победы, затем Замостянская... Закончилось ли?

    Anonymous reply Вася

    Вася,ти .ь! Не Будьонного,а Ворошилова. А потім була не "50 лєт Побєди", а Червоного козацтва.

    Вася reply Anonymous

    Учи историю Винницы, асфальтовый дитеныш!

    Anonymous reply Вася

    Вася,ти такий вася.

    Вася reply Anonymous

    Розібрався, Мауглі? Чи ще й доси плутаєш вулиці?
  • Жора

    Автор звернення пропонує: провести реконструкцію місць туристичного маршруту,

    Барыги уже ждут заказы на халтуру?

    Моргунов,  а зачем нам исполком ? Чтобы барыгам давать работу которые пишут петиции ? А УМА И МЫШЛЕНИЯ У ВАС ТАМ В исполкоме нет что НУЖНО ДЕЛАТЬ ?

    По петициям работаете?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up