Павло Дуров вже не гендиректор «ВКонтакте»

Павло Дуров вже не гендиректор «ВКонтакте»
Павло Дуров покинув посаду керівника соціальної мережі «ВКонтакте». 21 березня цього року Дуров направив заяву про звільнення за власним бажанням, яку задовільнили рівно через місяць

Про свої наміри покинути пост гендиректора «ВК» Павло Дуров оголосив 1 квітня на своїй сторінці в соцмережі. Пояснював це тим, що його свобода дій в управлінні компанією значно скоротилася через зміну акціонерного складу ВКонтакте в квітні 2013 року.

3 квітня стало відомо, що Дуров передумав покидати пост і направив членам ради директорів відповідний лист, в якому відкликав заяву про звільнення. Пізніше він сказав, що повідомлення в соцмережі про відхід з посади генерального директора було просто першоквітневим жартом. «Вітаю з минулим святом всіх, хто вирішив, що я дійсно добровільно піду у відставку» , - написав він.

 

Але виявилося, що, незважаючи на повідомлення Дурова, він не відкликав поданої ним 21 березня заяви про відставку.

Відео дня
> «Ми з подивом дізналися від «ВКонтакте», що заява Павла про відставку не була відкликана, і компанія змушена по закінченні місячного терміну її задовольнити, - цитує «Лента.ру» слова генерального директора компанії USM Advisors, що володіє через Mail. ru 52 відсотками ТОВ «ВКонтакте» Івана Стрешинського, -  Ми шкодуємо про рішення Павла піти з позиції генерального директора «ВКонтакте» , і сподіваємося, що він прийме пропозицію компанії зайняти посаду головного архітектора соцмережі»/

На сторінці Павла Дурова в ВК у графі кар'єра поки що значиться "команда ВКонтакте. гендиректор"

 

До речі, 295 552 людей ВКонтакте позначили Вінницю, "своїм містом"
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    І скільки з них клонів?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up