Не безплатне лікування та засуджена молода мати: важливе за 7 квітня на 20minut.ua

Не безплатне лікування та засуджена молода мати: важливе за 7 квітня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 7 квітня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Передчасно померла завуч барської школи Вікторія Каліцінська

умну звістку повідомили у навчальному закладі, де не один рік працювала Вікторія Олександрівна. Зазначають, що викладачці було 45 років.

— 7 квітня, на 45 році життя, передчасно відійшла у вічність Каліцінська Вікторія Олександрівна — заступник з навчально-виховної роботи Барської школи номер 4, — йдеться у некролозі на сайті закладу. — Молодою, енергійною прийшла у наш колектив. Сьогодні ми згадуємо її, як мудрого вчителя, який відкрив дітям невичерпну силу знань, керівника, який не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене. За роки своєї праці Вікторія Олександрівна виховала багато учнів, розв'язала тисячі життєвих задач. Вічна пам'ять та Царство небесне!

Передчасно померла завуч барської школи Вікторія Каліцінська

Відео дня

«У нашій лікарні ковідного пакету немає». Хворі Літинської районки лікуються за власні кошти

В редакцію сайту «20 хвилин» звернулася вінничанка і розповіла, що її бабусю лікували від ковіду в інфекційному відділенні Літинської районної лікарні дороговартісними препаратами, які рідні хворої купували за власні кошти, в той час як у Вінниці лікування таких пацієнтів є безкоштовним.  Це вже друге звернення за тиждень, подібна історія нещодавно сталася і в Тиврівській районці. Ми намагалися дізнатися, чому районні лікарні не достатньо забезпечені медикаментами для боротьби з коронавірусом.

«У нашій лікарні ковідного пакету немає». Хворі Літинської районки лікуються за власні кошти

Засудили 23-річну вінничанку, яка робила по місту «закладки» амфетаміну

Вінничанка двічі попадалася на розповсюдженні наркотиків. Їй всього 23 роки і у неї маленька донечка. Оминути відповідальність за такий злочин жінці не вдалося. Суд визнав її винною та виніс вирок.

Засудили 23-річну вінничанку, яка робила по місту «закладки» амфетаміну

«Його обов’язково відновлять», — сказав 20minut.ua художник, який створив напис на набережній

На набережній, неподалік Храму Покрови Пресвятої Богородиці, 4 квітня вінничани помітили величезний напис на білому фоні: «Кому дзвонити, коли вбиває поліція?». Впродовж кількох годин на місці з’явилися чоловіки в чорному одязі й переробили графіті під державний прапор. Журналістам «20 хвилин» вдалося знайти автора напису, поспілкуватися з ним та дізнатися, чому і навіщо його створили.

«Його обов’язково відновлять», — сказав 20minut.ua художник, який створив напис на набережній

Через похолодання опалення у Вінниці відключать пізніше. Коли?

З середи, 7 квітня, мав завершитися опалювальний сезон для житлового фонду та інших споживачів. Таке рішення прийняли ще 1 квітня. Сьогодні ж рішення змінили. Обгрунтовують це похолоданням.

— Враховуючи прогнозоване зниження зовнішньої температури повітря (...) виконавчий комітет міської ради вирішив внести зміни (...) та замінити дату з «7 квітня 2021 року» на «12 квітня 2021 року», — йдеться у рішенні за 7 квітня.

Через похолодання опалення у Вінниці відключать пізніше.  Коли?

 

Читайте також:

Боротьба з COVID-19 по-козятинськи. У місті заборонили продавати алкоголь вночі

«Протриматися ще один деньок». Синоптик обнадіяла прогнозом погоди

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up