Засудили 23-річну вінничанку, яка робила по місту «закладки» амфетаміну

Засудили 23-річну вінничанку, яка робила по місту «закладки» амфетаміну
  • Вінничанка двічі попадалася на розповсюдженні наркотиків. Їй всього 23 роки і у неї маленька донечка.
  • Оминути відповідальність за такий злочин жінці не вдалося. Суд визнав її винною та виніс вирок.

У листопаді 2020 року на вулиці Нагірній поліцейські помітили дівчину, яка щось ховала біля дерева.

— Як з’ясувалося 23-річна вінничанка займалась розповсюдження наркотиків шляхом «закладок», — казали у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — З добровільної згоди правопорушниця видала поліцейським 17 поліетиленових згортків з наркотичними речовинами — амфетамін та метадон, які зберігала при собі. 

Тоді ж стало відомо, що затримана уже перебуває під слідством за аналогічний злочин. Жінці оголосили першу підозру. Про затримання ми писали у цьому матеріалі: Амфетамін та метадон. Вінничанка робила по місту наркотичні закладки.

Відео дня

Згодом вінничанці оголосили ще одну підозру. Мали взяти під варту, але запобіжний захід пом'якшили через малу дитину. Жінка сама виховує дворічну доньку.

— Захисник підзахисної наголосила суду, що підозрювана має на утриманні 2-х річну дочку, яка потребує уваги жінки, тому переконувала суд, що більш м’який запобіжний захід у вигляді  цілодобового арешту є достатнім у такому випадку, — повідомляв минулого року міський суд. — За результатами судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд відмовив у задоволенні клопотання сторони обвинувачення та застосував до підозрюваної запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту строком на 60 днів.

Днями міський суд виніс підсудній вирок. За те, що вона продавала амфетамін їй присудили шість років ув’язнення.

— На момент  затримання підозрювана вже перебувала під слідством за аналогічний злочин. Під час досудового розслідування слідчі встановили, що підсудна продавала наркотики та психотропні речовини за допомогою мобільного додатку Telegram. Спочатку вона  робила закладки по Вінниці, а потім своїм клієнтам скидала інформацію про їх розташування, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Суд визнав обвинувачену винною у вчиненні злочинів... і засудив її  до 6 років  позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

Судили вдруге. За ґрати потрапив поліцейський, який передавав до колонії марихуану

На Винниченка зловили «закладчика». У хлопця було 430 доз метадону

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Таня Нечипорук

    Нагодувати ту мерзоту тим що торгувала! Нехай відчує все... може покається...
  • Оксана Жаловська

    Мало.
  • Maxim Fedorenko

    Правильно! Только наша доблестная  полиция имеет право распостранять 😁Уберают конкурентов с рынка)))
  • Елена Елена

    Руки відрубали скотині
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up