Пом'якшили запобіжний захід через малу дитину. Справа вінничанки, яка робила «закладки»

Пом'якшили запобіжний захід через малу дитину. Справа вінничанки, яка робила «закладки»
  • Жінка 60 днів перебуватиме під домашнім арештом. Її уже вдруге ловлять на розповсюдженні наркотиків.

Запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту обрали 23-річній вінничанці, що підозрюється у вчиненні злочину у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Про це у фейсбук пише Вінницький міський суд.

Жінка робила по місту «закладки». Попалася на гарячому. Це уже було не вперше. На момент затримання вінничанка перебувала під слідством з аналогічної справи.

Про це ми писали у матеріалі: Амфетамін та метадон. Вінничанка робила по місту наркотичні закладки.

Відео дня

— Захисник підзахисної наголосила суду, що підозрювана має на утриманні 2-х річну дочку, яка потребує уваги жінки, тому переконувала суд, що більш м’який запобіжний захід у вигляді  цілодобового арешту є достатнім у такому випадку, — йдеться у повідомленні суду. — За результатами судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд відмовив у задоволенні клопотання сторони обвинувачення та застосував до підозрюваної запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту строком на 60 днів.

Наразі тривають слідчі дії.

 

Читайте також:

На Хмельницькому шосе 43-річний вінничанин пограбував дитячий магазин

У Гнівані онук побив свого 72-річного дідуся. Пенсіонер помер

КОРД у нотаріуса на Келецькій. Четверо вінничан хотіли «віджати» бізнес на 6 мільйонів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Yuriy Gorbunkov

    Всегда показывайте лицо человека, горожане должны знать в лицо  таких людей.
  • Семен Сосницкий

    Тут нужно лишать родитеских прав. Хотя амфетамин должен быть легализован, особого вреда от него нет
  • Hitriy Lys

    Лучше бы легализовали и обложили налогом. А так, просто в темную крышуют
  • Галина Шарапова

    То нащо відпускати,якщо вже вдруге затримали?Посадити!То й що що дитина в неї є?!Від її товару теж чиїсь діти можуть постраждати!

    Hitriy Lys reply Галина Шарапова

    Это проблема их родителей, которые плохо воспитали или не уделили должного внимания. Наркобизнес всегда существовал и будет существовать, а часть полицейских - заинтересованая сторона

    Вася Захарченко reply Галина Шарапова

    А мусорам искать нового распространителя ?))Лучше старая и надёжная )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up