Водій ВАЗу напідпитку в’їхав у електроопору. Стовп під напругою провисів усю ніч

Водій ВАЗу напідпитку в’їхав у електроопору. Стовп під напругою провисів усю ніч
Фото із Фейсбук-групи "Дорожній контроль"
  • Водій ВАЗу був у стані алкогольного сп'яніння
  • Опору змінили через 8,5 годин після, власне, аварії - через нестачу техніки, що потрібна була для заміни

Аварія сталась недалеко від перехрестя вулиць Московської та Данила Нечая близько 23.30. Водій ВАЗ-21093 так врізався у електроопору, що вона повисла на проводах під напругою.

Фото із ФБ-групи "Дорожній контроль"

Близько 10.30 до редакції RIA/20minut подзвонила вінничанка, і повідомила, що зранку опора під напругою ще висіла обіч дороги.

Відео дня

— Я їхала якраз від Тиврівського шосе десь о годині восьмій, і опора все висіла, - повідомила жінка, яка представилась пані Наталією. 

Приблизно у цей же час Денис Клімов, активіст організації “Дорожній контроль”, написав із цього приводу пост на Фейсбуці:

— Повний пофігізм наших поліцейських, висить собі електроопора над проїзною частиною, та й висить. ДТП оформили й втекли, а те що електроопора під напругою, те що йде сніг, та неподалік закритий поворот, обмежена видимість-всім пофіг, взяли й втекли!!! Після повторного виклику прибули на місце натягнули стрічку, та чекали аварійну Електромереж, люди які були при оформленні ДТП повідомляють що вже декілька годин до цього була аварійна електромереж, сказали: «вітру немає то впасти цей стовп не повинен!!!» й зникли з місця.в якому смислі НЕ ПОВИНЕН???Повторно зателефонували на цілодобову варту, там повідомили що вже є звернення від поліції, та комунальники збирають знаки та конуси щоб огородити місце.... до 3 годин ночі вони так і не з’явились хоча ДТП було близько 21 години. Ось так в нас працюють всі служби коли дійсно потрібно ліквідувати загрозу!

Водій втік із місця ДТП

Тетяна Фіщук, прес-секретар патрульної поліції Вінниці, прокоментувала автопригоду так:

— ДТП без потерпілих.Прибувши на місце виклику, поліцейські виявили автомобіль ВАЗ-21093, який збив електроопору по вул Д.Нечая. У водія виявили ознаки алкогольного спяніння. Результат виявився позитивним (1.70 проміле). На водія складено адміністративні матеріали за ст.124 (вчинення ДТП), ст. 130 (керування ТЗ напідпитку). Авто евакуйовано на арешмайданчик.

Журналіст RIA/20minut залишила повідомлення про проблему пані Ользі, оператору “Цілодобової варти” об 11.15. Вже за 10 хвилин пані Ольга передзвонила і повідомила, що проблема вже годину як вирішена.

“Міськсвітло” про причини затримки

Артур Воротняк, тимчасовий виконувач обов’язків головного інженера МКП “Міськсвітло” розповів журналісту, що проблему не усунули вчасно через те, що ні з чим було виїжджати на місце: кран-маніпулятор був поламаний.

— Ми роздивлялися варіанти, як обійтися без нього. Наприклад, скинути опору на землю, але це могло би спричинити більші збитки і становило небезпеку для аварійної бригади. Тому обдзвонили усіх, хто міг би надати нам кран чи кран-маніпулятор, аби ту опору можна було б підняти. А зранку директор знайшов кран-маніпулятор, тож аварійна бригада, взявши із собою нову опору, поїхала на заміну. Годин у 10 ранку уже все працювало і ми вмикали світильники.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Костя Шумейко

    С каких пор зубильный ВАЗ-2109 стал Ауди?

    Диана Гулбиани reply Костя Шумейко

    Вибачте: мені випадково прокоментували не те ДТП(бо у цей час на Успенського сталась схожа ситуація). Зараз якраз  чекаю на достовірні дані, щоб внести поправку. Із повагою, журналіст РІА/20minut
  • Пупкин Вася

    Машина явно на ,,бляхах,, . Потому и  убежал , что сумма убытков  превысила стоимость ремонта столба и восстановления самой машины !
  • Андрей Родюк

    "Опору змінили через 8 годин після власне аварії - через нестачу техніки, що потрібна була для заміни"

    Нестачу техніки? У нас що на кожному кроці стовпи падають?
  • антикорупц

    Кран-манипулятор был поломан???

    Это пздц полный!!!

    Он что один на весь город???

    Стыдоба и нищенство.

    Зато на открытие ёлки от городских властей будут громкие фразы и как хорошо мы живем.

    Начните с таких мелочей , кран людям купите,а не хфонтачкики открывайте.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up