На міні підірвалися діти. 8-річний хлопчик загинув (Оновлено) ВІДЕО

На міні підірвалися діти. 8-річний хлопчик загинув (Оновлено) ВІДЕО

Вчора, 19 вересня 2016 року, в Іллінецькому районі поблизу села Тягун сталася жахлива трагедія. Внаслідок вибуху снаряду часів Другої світової війни загинув 8-річний хлопчик та важко поранений 9-річний.

 За попередньою інформацією, вибух  стався під час гри дітей на полі за селом. Вірогідно, що хлопчики знайшли частину снаряду, який міг викопати трактор під час оранки. З цікавості вони занесли його на територію лісопосадки та намагалися розібрати,  розказує начальник Іллінецького відділення поліції Олександр Ковтун.

В результаті вибуху снаряду загинув на місці 8-річний хлопчик. Його 9-річного друга госпіталізували з важкими травмами до реанімації районної лікарні.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група поліції. Також, виїхали фахівці вибухо-технічного відділу поліції та кінологи зі службовими собаками для  обстеження території на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів.

Слідчі за фактом загибелі дитини відкрили кримінальнальне провадження за ст.115 КК України. 

Рятувальники вкотре застерігають людей: не залишайте дітей без нагляду.  При виявлені небезпечних предметів ні в якому разі не торкайтеся до них та одразу телефонуйте  за номером «101».

Довідка: Стаття 115. Умисне вбивство

1. Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Интересно, кого же наказывать будут по 115 статье!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю 12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній) 10:21 ЗСУ вчора знищили 212 безпілотників, 11 танків та 43 бойових броньованих машин ворога 09:45 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up