У майбутніх вінницьких патрульних перевірили знання дорожніх правил (ВІДЕО)

У майбутніх вінницьких патрульних перевірили знання дорожніх правил (ВІДЕО)
Кілька днів поспіль майбутні патрульні у Вінниці проходять тренінг з керування автомобілем. 20minut.ua вирішили протестувати кандидатів та підготували декілька власних білетів.

Тренінг-оцінювання проводять для ознайомлення патрульних з автомобілем.  Після частих випадків ДТП за участю поліцейських автівок у Києві такий інструктаж на думку організаторів надзвичайно корисний.

Екзамени патрульні вже здали. Тож поки інструктор перевіряв практичні навики, редакція 20minut.ua вирішила перевірити теорію та запропонувала виконати три білети.  Усі опитані впорались з теорією на відмінно.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Після інструктажу та поїздки інструктор поставив усім бали. Найвищий бал - 5 означає допуск до водіння. 4 – бути напарником і також сідати за кермо. 3 бали  - погано виконана вправа, або помилки які не дозволяють бути напарником, і потребують додаткової підготовки щоб сідати за кермо автомобіля. Патрулювання передбачає великі швидкості, робота за кермом і безпека.

Previous Next

- Здав на 5, - водійського досвіду – вісім років, але звертав увагу на елементарні помилки, в житті вони можливо незначні, але в роботі на великій швидкості стають суттєвими. Наша робота проходитиме в різних ситуаціях і рухи повинні бути максимально точними, - каже майбутній патрульний Павло Головай,

За кермом Тойоти «Пріуса»  виконували стандартні вправи: посадка і початок руху, маневрування на дорозі, перелаштування, змійка заднім ходом, поворот з гальмуванням, повтор правий, лівий та паралельне паркування.

- Цього недостатньо, на мою думку, - каже інструктор Володимир Хомин, -  поліцейські  мають бути прикладом для інших учасників руху на дорозі. Їм потрібен курс з екстремального водіння, адже на дорохі вони мусять бути мобільними та маневрувати на швидкості.  Поїздка на автодромі не показує картину в цілому, але дає оцінити базові помилки, які на великих швидкостях приведуть до небезпечних ситуацій.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Мені цікаво, інструктори будуть нести відповідальність за те, що допустили поліцейських до роботи, у разі коли вони почнуть бити новенькі Тойоти ....
  • Oleksandr Stoliarov

    Водійські правила? Це що за формулювання таке?)
  • Anonymous

    Ржу, не могу .... Если они на автодроме бампер похерячили у приуса, то что тогда в городе будет .... К тому же, как такой инструктор как Хомин может что-то проверять и учить чему-то, если он сам ездить не умеет. Ему только пешком ходить, а не за руль садиться .... Я думаю "20 минутам" после 14 февраля будет о чем писать ..... Ждем новостей :))))) Автомобилистам остается только внимательнее быть на дорогах, потому что скоро неуки повыезжают, а еще и с мигалками, то будет пи...

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up