«Кравчучка» проти ожеледиці: вінницькі двірники тестують ноу-хау

«Кравчучка» проти ожеледиці: вінницькі двірники тестують ноу-хау
  • Виявляється, що «кравчучки» не лише полегшують життя пенсіонерам.
  • Цієї зими за їх допомогою двірники посипають двори сумішшю з піску та солі.

«Вінницькі ЖЕКи почали використовувати нові механічні розподілювачі. Вони дозволили полегшити роботу двірникам, пришвидшити обробку проходів протиожеледними засобами, зробити процес більш якісним та економним», - розказують в прес-службі вінницької мерії.

На такі цілі придбали 15 механічних пристроїв, які в народі називають «кравчучка».

Їх закупили ЖЕКи за власні гроші.

Відео дня

В.о. директора департаменту житлового господарства Роман Фурман розказує, що пристрій простий в експлуатації, повністю автономний і не вимагає енергоресурсів – електрики або бензину.

- Він рівномірно розподіляє протиожеледний матеріал по поверхні та регулює витрату матеріалів. Радіус його дії – один метр, - зазначає чиновник.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Левадный Олегъ

    Это просто ацкий адъ.  а фраза "Роман Фурман розказує, що пристрій простий в експлуатації, повністю автономний і не вимагає енергоресурсів – електрики або бензину." - разрывает в хлам.
  • Anonymous

    Украинский ответ (Чемберлену) адронному коллайдеру
  • Anonymous

    моя пре-е-е-елесть
  • Прокоповна Проня

    Так вот вы какие, нанотехнологии!!!

    Усатий В'ячеслав reply Прокоповна Проня

    Вы ошиблись, мадам. Наноболты... пардон нанотехнологии в Сколково.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up