«Х-фактор» у Вінниці: хто виступав, чим вразив журі та пройшов далі у шоу

«Х-фактор» у Вінниці: хто виступав, чим вразив журі та пройшов далі у шоу

У Вінниці пройшов п'ятий кастинг 9 сезону співочого шоу «Х-фактор». Четверо суддів, серед яких вінничанин Дмитро Шуров, оцінювали таланти учасників та вибрали на їх думку найкращих.

Ми зібрали відео з вінницькими виступами. Дивіться як це було.

Одним із перших виступив студент медуніверситету 25-річний Нкосіябо. Хлопець заспівав пісню Олега Винника та на жаль його не обрали суді.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Чотири «Так» отримала 32-річна вінничанка Маша Чанева. Жінка зазначає, що даремно хвилювалась.

Її виступ у наступному відео:

Цікавим був виступ групи Руки’в Брюки. Вони виконали авторську пісню «Мальчик».

З піснею «Shape of My Heart» пройшов далі Валентин Столярчук. У чоловіка виявили важку хворобу. Була операція, був відчай. Та все вінничанин зміг побороти і здійснити свою мрію — співати.

На вінницький кастинг з'явилася фея Ліора Котляр. Чому вона себе так називає та як виступила далі:

Запам'ятався і виступ Василя Туркіна. Чоловік змінив професію: з будівельника у співаки. Чи обрали його судді дізнавайтеся у наступному відео:

Шуров та Настя Каменскіх виступили разом із Вікторією Поповою. Дівчина їм дуже сподобалась. Вона співала під гітару та пройшла далі у шоу.

Також на кастингу виступив гурт Lucky4. Колектив майже рік існує, має 4 кліпи та на кастингу заспівали свою авторську пісню:

Також виступали на кастингу інші талановиті, незвичні та цікаві учасники:

Дуетом з Винником заспівав Містер 1000 Вольт Юрій Стасюк із Бердичева. Хлопець не пройшов у шоу. Його вміння співати ніхто не оцінив.

Останнім виступив Саша Куцелик. Хлопець музикант. На кастингу виконав пісню «I Started A Joke»:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Вика Онофрийчук

    Ребята, перед публикацией просматривайте видео. Зачем вы человеку рак приписали🤦🏼‍♀️? Послушайте озвученный диагноз

    Вика Онофрийчук reply Вика Онофрийчук

    Спасибо
  • Жора

    Х -Фактор 2  пишет одна коза......

    Мальчики до 32 лет—-не пишите ! Все тупые вопросы, болтовня и хамство присекаю сразу! В мужьях, женихах, рабах не нуждаюсь ! на сайте исключительно для приятных встреч с достойными мужчинами ! В соседние села, страны не езжу. Все советы оставьте для своих жён и детей ! На сайте ищу приятные встречи без выноса мозга, и жадности! Я не встречаюсь с хамами, малолетками, не езжу в другие города, села и страны,только Винница....! потому пожалуйста не напрягайте !  Все детали в личном общении, но сразу замечу, что я не гонюсь за количеством мужчин, мне важно качество, потому если вы кролик Роджер скорострел, то даже не пишите мне, ибо нам точно не по пути! Время стоит денег и немалых, но только мудрый состоявшийся мужчина может это понять и оценить по достоинству, глупцы только и могут что бегать и оскорБлЯтЬ и хоть как то пытаться выпрыгнуть из кожи вон, показав что они лучше, но клоуны с погорелого цирка мне совершенно неинтересны.



    ps/ Коза так ниче, норм секси....
  • Жора

    Сегодня на Мамбе прочитал один Х-фактор ..........

    "Женатые, пикаперы, виртуалы, извращенцы, хамы, альфонсы могут не беспокоится! )"
  • Віта Олегівна

    Не всі вінницька. Гурт #BAKENBARDY наприклад. Але кльові хлопці. Доречі, вони бували з концертом у нашому місці і у них доволі багато веселих та цікавих пісень. Рекомендую зацінити їх альбом "Кабачковий смузі". Не всім може сподобатись але це ска-панк;-)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up