Гороскоп на тиждень з 10 по 16 лютого: всі знаки Зодіаку

Гороскоп на тиждень з 10 по 16 лютого: всі знаки Зодіаку
Поради астрологів на цей тиждень зроблять її більш позитивною і приємною в усіх сферах.

Астрологи зазначають, що період з 10 по 16 лютого ідеально підходить для нових знайомств в реальному житті і в соціальних мережах.

Овен

Овен - досить ревнивий Знак Зодіаку, особливо коли друга половинка не до кінця чесна. На цьому тижні можуть початися непередбачувані спалах ревнощів, найбільша ймовірність цього - в перші два дні і на вихідних. Варто тримати себе в руках і ні в якому разі не конфліктувати з коханою людиною через порожні здогадок. Це може спровокувати дуже велику сварку.

У роботі і бізнесі в перші дні тижня Овнів також можуть чекати труднощі. Можливо, їм буде складно сфокусуватися на найважливішому в своєму житті. Планети будуть не в найкращому становищі, тому варто бути обережнішими в спілкуванні з усіма, адже підвести можуть навіть найближчі люди. Зрозуміти причини буде складно, тому Овнам краще зосередитися на наслідки.


Телець

У Тельців очікується яскравий і дуже сприятливий тиждень. Єдине побоювання астрологів пов'язано лише з можливими сварками на початку тижня, в яких центральну роль будуть займати Тельці. Бажано бути трішки спокійніше і ставитися до оточуючих людей більш розважливо.

Відео дня

Також варто спробувати побороти свої страхи. Тельці - сміливі люди, але деколи їм складно протистояти почуттям. У ці сім днів астрологи настійно рекомендують не ділитися планами з оточуючими.

У любові ж настане сприятливий період, в який з'явиться визначеність. Можна буде зміцнити відносини, але для цього доведеться бути більш гнучкими.
 

Близнюки

Астрологи зазначають, що у оточуючих людей з'явиться до Близнюків більш позитивне ставлення. Їм будуть частіше довіряти, їх будуть частіше хвалити. Творчі та інтелектуальні таланти цих людей збільшаться, виявляться приховані можливості і таланти, а ось із самопочуттям можуть початися деякі проблеми.

Астрологи радять більше відпочивати і менше перевтомлюватися фізично. Щоб справити найкраще враження на протилежну стать, Близнюкам доведеться стати більш відкритими, добрими і чуйними. Це стосується як тих, хто вже перебуває у відносинах, так і тих, хто ще тільки на стадії пошуків. Також тиждень чудово підходить для довгострокового спільного планування - можна подумати про відпустку, грандіозних справах.

 

Рак

Ракам зірки радять не жити вчорашнім днем, а спрямувати свій погляд у майбутнє. Прийшов час для того, щоб переглянути свої погляди щодо грошей і роботи. Астрологи рекомендують відмовитися від великих покупок, зосередившись лише на те, що дійсно важливо. Також бажано поки поменше ризикувати, щоб не накликати біду. Краще сфокусуватися на простий монотонної роботи, на домашніх справах, а також допомогти кому-небудь з близьких.

Постійні зміни в настрої зірок і планет можуть негативно позначитися на настрої. Це може привести до сварок. У такі періоди перешкоди краще обходити стороною, щоб зберігати сили і віру в себе.

 

Лев

У будні дні до грошей варто ставитися максимально обережно, витрачати їх з розумом. Необдумані покупки можуть виконати велику діру в бюджеті сім'ї або в особистому гаманці. Що стосується роботи, то не потрібно присвячувати їй весь свій час. Потрібно знаходити час для відпочинку, релаксації, спілкування з друзями і близькими. Можна відвідувати нові цікаві місця, розважатися.

На вихідних краще змінити обстановку, відвідати близьких, батьків. Їх поради допоможуть знайти упевненість в собі і вирішити деякі проблеми на роботі і в справах. Добрі слова також зможуть пробудити у левах нову мотивацію. Ставитися до критики при цьому краще якомога простіше, без відкритого негативу.

 

Діва

Дів чекає нервовий тиждень, тому доведеться шукати способи заспокоїтися. Домашні справи підійдуть для цього якнайкраще. Після важкого робочого дня можна помити посуд або перебрати свої речі, викинувши все старе і непотрібне. Крім цього прекрасним відпочинком буде читання, перегляд фільмів. Друга половинка оцінить те, що кохана людина більше часу проводить вдома.

Астрологи радять Дівам не перекладати відповідальність на інших. Це може привести до скандалів на роботі і вдома. Також бажано не нервувати через дрібниці. Діви - мудрі й терплячі люди, але на цьому тижні зірки спробують змінити це. Краще не виявляти невдоволення і не критикувати оточуючих, щоб не спровокувати сварку.

 

Терези

На початку тижня Терезам варто невідступно слідувати своїм принципам і не змінювати їм ні за яких умов. У будні дні не варто кидати розпочаті проекти, потрібно постаратися довести їх до кінця. У п'ятницю та суботу краще скасувати будь-які поїздки. Вихідні астрологи радять присвятити особистих справах, сім'ї та близьким, а також домашнім клопотам.

Цілком можливо, що начальство, колеги та партнери будуть дуже задоволені Терезами. Для цього зовсім не потрібно проводити на робочому місці більше часу, ніж зазвичай. Досить просто бути уважними до дрібниць і своєчасно відповідати на прохання. Не варто сперечатися з колегами, провокуючи скандали.
 

Скорпіон

У Скорпіонів з самого початку тижня може бути поганий настрій і відсутність будь-якої мотивації до роботи. Астрологи радять дочекатися середовища, коли планети і зірки стануть більш гармонійними і позитивними. У цей день з'явиться бажання працювати, займатися домашніми справами. Можна почати цикл фізичних вправ або записатися на йогу, почати більше рухатися.

У любовної сфері досить буде простої впевненості в собі. Чоловікам-Скорпіонам знадобиться трохи більше сміливості, а прекрасним дамам - терпіння і здатності чекати.

Астрологи радять навести порядок в домі і на робочому місці, позбутися старих речей. Це підвищить енергетику Скорпіонів.

 

Стрілець

В середині тижня - в середу та четвер - Стрільців можуть очікувати потоки негативних думок. Зірки і планети будуть перебувати в сильному дисонансі, через що з'являться нові страхи і знизиться впевненість в собі. У справах і на роботі варто діяти рішуче, активно і без затримок. Завзятість і тонкий розрахунок будуть позитивно відбиватися не тільки на фінансових справах, а й на любові.

В кінці тижня настає дуже вдалий час, тому Стрільці зможуть отримати від Всесвіту набагато більше позитиву, ніж зазвичай. Незважаючи на це, варто бути уважнішими з витратами. Також астрологи радять не довіряти сліпо людям, які цього не заслужили.

 

Козеріг

У Козерогів починається вельми позитивний період, викликаний відмінним розташуванням зірок і планет. Підняти настрій допоможуть покупки, розваги, нові знайомства і романтика. Також можна частіше виходити на вулицю.

При бажанні Козероги можуть повністю присвятити себе роботі в ці сім днів. Позитивні емоції принесуть як відпочинок з розвагами, так і справи. Не варто забувати про спілкування з дітьми, другою половинкою, батьками, друзями.

Наприкінці тижня можна зібрати всіх близьких у себе вдома, влаштувати свято, поділитися хорошим настроєм.


 
Водолій

У Водоліїв настає час великих змін в житті. Це може статися як у любові, так і на роботі. У будь-якому випадку, це воістину доленосний період для представників даного Знака Зодіаку. Астрологи радять не змінювати особистим традиції і правила, не сперечатися з оточуючими, тримати себе в руках.

Підняти настрій вийде за допомогою покупок. Можна також віддати себе повністю роботі. Це буде найкращий спосіб зробити крок вгору по кар'єрних сходах або примножити достаток. Бажано слухати своє серце.

 

Риби

Рибам потрібно прислухатися до другої половинки, якщо така є. Кохана людина може захотіти кудись вибратися, змінити обстановку. Краще не ігнорувати прохання близьких. Важливо в гонитві за грошима не втратити щось важливіше - любов, дружбу.

На початку тижня Риби можуть почати відчувати ревнощі, переживати без приводу. Потрібно проявляти більше ініціативи, починати нові справи, але не займатися довгостроковим плануванням. Краще зосередитися на тому, що важливо саме цей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up