День міста: безкоштовний проїзд, пішохідна Соборна та як курсуватиме транспорт

День міста: безкоштовний проїзд, пішохідна Соборна та як курсуватиме транспорт

У Вінниці на День міста проїзд у громадському транспорті буде безкоштовний. Також Соборною не курсуватиме транспорт, його пустять в об'їзд

В суботу, 14 вересня, вінничани відзначатимуть 656-ту річницю Дня народження Вінниці.

Тому цього дня з 10:00 до 21:00 години буде тимчасово перекритий рух приватного та громадського транспорту по Соборній: на ділянці від перехрестя вулиць Соборна – Театральна до перехрестя вулиць Соборна – Миколи Оводова. 

Рух для приватного автотранспорту буде організовано в об’їзд по  Хмельницькому шосе, Магістратській та по вулицях Гоголя, Владислава Городецького, Князів Коріатовичів.

Відео дня

— Тролейбуси маршрутів №4, 5, 10, 11, 12, 14 та автобуси №19, 24, курсуватимуть через Київський міст. Автобуси №7, 21, 22 та маршрутні таксі №7А, 21А, 22А їздитимуть по вулиці Князів Коріатовичів. Маршрутні таксі №29А, 32А рухатимуться вулицею Театральна та Магістратська, — зазначають на сайті міськради.

Громадський транспорт цього дня курсуватиме за графіком вихідного дня. У тролейбусах, трамваях та муніципальних автобусах проїзд буде безкоштовним. 

Читайте також:

День міста у стилі вело: вінничан запрошують долучитися до «Тур де Парк»

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Альона Герець

    Як буде їхати 21 автобус?
  • Валера

    Слава БАРЫГЕ ПОРОХУ
  • Нави Навигатор

    Детям сделать скидку на проезд - денег есть.
    А на день города сделать бесплатный проезд - деньги есть.
  • Інна

    Краще діти за ці кошти іздили до школи безкоштовно.А то депутати не мають за проізд,..в них пільги,а дитина в 7 років в

    Поpошок reply Інна

    День міста -свято всіх Вінничан і гостей цього міста. Якщо проїзд безкоштовний на таке свято, то це добре.  Чому вашим має бути безкоштовний проїзд? Одвічні любителі халяви? Для школярів і студентів існують пільгові проїзні, діти до 7 років і так катають нахаляву.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up