Брифінг губернатора про обмеження на Вінниччині через коронавірус (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

Брифінг губернатора про обмеження на Вінниччині через коронавірус (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)
  • Сьогодні, 17 березня, вступили в силу заходи обмеження через епідемію корона вірусу. Голова Вінницької ОДА розпочав брифінг.

Брифінг щодо заходів, які здійснюватимуться в області з метою запобігання коронавірусу, відбувається в онлайнрежимі.

Дивіться трансляцію:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

У міськраді, 16 березня, нагадаємо, провели чергове засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій. На ній розглянули стан справ у місті, в якому діє карантин через COVID-19 та зробили посилення обмежувальних заходів.

Перелік нових обмежувальних заходів на час дії карантину зачитав мер Вінниці Сергій Моргунов: 

«З 00.00 17 березня тимчасово зупинити роботу об’єктів загального користування, незалежно від форм власності, з присутністю понад десяти осіб:

  1. Центрів надання адмінпослуг «Прозорі офіси»;
  2. Фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів;
  3. Зоопарків, водних парків, парків атракціонів;
  4. Усіх торговельних закладів (крім продуктових, побутової хімії, аптек та АЗС);
  5. Торговельно-розважальних центрів, ринків (крім продовольчої групи товарів);
  6. Перукарень, ресторанів, закладів громадського харчування, у тому числі у готелях; барів, клубів, кафе, дискотек, пабів.
  7. Інших закладів та установ, які надають платні послуги населенню, незалежно від форм власності та непов’язані з наданням послуг охорони здоров’я та життєзабезпечення.

З 12.00 18 березня, нагадаємо, закривають пасажирські міжміські перевезення й метро. Дозволятимуться лише:

  • у маршрутках до 10 пасажирів і таксі,
  • до 20 осіб у тролейбусах, автобусах, вагонах трамваїв.

Станом на 16 березня у Вінниці в медичних закладах перебуває двоє хворих, яких підозрюють на коронавірусну інфекцію. Наразі в Україні сім підтверджених випадків інфікування COVID-19.

В управлінні патрульної поліції у Вінницькій області, нагадаємо, через коронавірус обмежують прийом громадян. За інформацією управління, ведеться прийом лише з невідкладних питань.

Вінничани скаржаться на відсутність захисних масок в аптеках. Оприлюднили список аптек, в які мають надійти засоби захисту.

 

Читайте також:

Жорсткий карантин: в Україні припиняють рух всіх поїздів та електричок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up