Пишіть листи: вінницька поліція прийматиме лише з невідкладних питань

Пишіть листи: вінницька поліція прийматиме лише з невідкладних питань
  • Сьогодні підтвердилися ще два нових випадки зараження COVID-19 у Чернівецькій області.
  • Вінницька патрульна поліція обмежує умови роботи.

В управлінні патрульної поліції у Вінницькій області через коронавірус обмежують прийом громадян.

За інформацією управління, ведеться прийом лише з невідкладних питань. Для видачі евакуйованого транспортного засобу або ж повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).

Що робити у інших випадках?

Людей з усіх інших питань просять звертатися до УПП у Вінницькій області письмово на адресу: 21010 м. Вінниця, вул. Ботанічна, 24 або на електронну пошту: [email protected]

Відео дня

— У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.  З метою спрощення процедури оформлення письмових звернень громадян особа може подати звернення шляхом заповнення відповідної форми (з підписом заявника), яку можна отримати на сайті патрульної поліції України, — розповідають у прес-службі «Патрульна поліція Вінниці».

З ранку 15 березня, нагадаємо, українцям почали приходити смс-повідомлення з рекомендаціями, які допоможуть уберегтися від COVID-19. Їх розсилає Міністерство охорони здоров'я України.

Хвороба здебільшого проходить без ускладнень, але медики наголошують, що є групи ризику. Про симптоми коронавірусу та найбільші групи ризику, прочитайте за посиланням.

На інтерактивній карті можна переглянути кількість захворілих на коронавірус в Україні. З неї ми дізналися нові дані про нашу область. На карту нанесені дані про п'ять випадків у Вінницькій області. З них чотири — не підтвердилися, одна підозра залишається.

Цієї ночі, нагадаємо, за рішенням РНБО, призупиняється робота 94 прикордонних пунктів пропуску через ситуацію з коронавірусом. Серед них — десять пунктів на Вінниччині. На тих 49 пунктах пропуску, що залишаються функціонувати, пішохідне сполучення зупиняється повністю. Які пункти пропуску закриють на Вінниччині через карантин і як тепер добиратись, дізнавайтеся за цим посиланням.

 

Читайте також:

Головне про коронавірус за сьогодні, другий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, третій день карантину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up