У Вінниці лікують двох хворих з підозрою на коронавірус. Результати чекають

У Вінниці лікують двох хворих з підозрою на коронавірус. Результати чекають
  • У Вінниці в медичних закладах перебуває двоє хворих, яких підозрюють на коронавірусну інфекцію.

Завідувач відділу епіднагляду «Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України» Степан Томин розповів, що станом на сьогодні, 16 березня, у лікувально-профілактичних закладах Вінниці перебувають дві особи з підозрою на коронавірус.

— Матеріали у однієї хворої протестований. У неї діагностували грип та виключили корона вірусну інфекцію. Діагноз COVID-19 буде знятий, щойно ми отримаємо результати аналізів лабораторії Центру громадського здоров'я МОЗ України, — зазначає Томин.

Ще один хворий знаходиться на лікуванні в окремому боксі.

Відео дня

— Його матеріали ми доставили вчора ввечері в лабораторію. Зараз лаборанти роблять аналіз. Можливо сьогодні до кінця дня ми закінчимо респіраторний аналіз на грип та інші збудники респіраторних інфекцій. Коли зроблять респіраторний аналіз, тоді будемо перевіряти на коронавірус. Скоріше за все, ми будемо відправляти матеріал на Київ, — розповідає завідувач відділу епіднагляду «Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України»

Лікар закликає не піддаватись паніці, мити руки та при перших симптомах самоізолюватись та дзвонити своєму сімейному лікарю.

На інтерактивній карті можна переглянути кількість захворілих на коронавірус в Україні. На карту нанесені дані про п'ять випадків у Вінницькій області. З них чотири — не підтвердилися, одна підозра залишається.

Станом на 16 березня Центр громадського здоров'я України отримав 94 підозри про нову коронавірусну інфекцію. Сьогодні підтвердилися ще два нових випадки зараження COVID-19 у Чернівецькій області.

В управлінні патрульної поліції у Вінницькій області через коронавірус обмежують прийом громадян. За інформацією управління, ведеться прийом лише з невідкладних питань.

З ранку 15 березня, нагадаємо, українцям почали приходити смс-повідомлення з рекомендаціями, які допоможуть уберегтися від COVID-19. Їх розсилає Міністерство охорони здоров'я України.

 

 

Читайте також:

Головне про коронавірус за сьогодні, другий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, третій день карантину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (61)
  • Vuvuzela Liliana

    Я НЕ ПОНЯЛА:У НАС КАКОЙ ГОД СЕЙЧАС?А НА ДВЕРЯХ ЧТО НАПИСАНО?????????
  • Іра Патратій

    То вже потрібно відправляти , ане чекати.
  • Валентина Онищенко.

    И где же такие тесты!? Во всем мире нет, а у нас за 20 мин определят. Надо-будет вирус, не надо- не будет
  • Yura Ostreniuk

    Приємно почитати коментарі фахівців 🤧
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up