Активісти передумали вимагати відставку Моренця

Активісти передумали вимагати відставку Моренця
У соцмережах активісти поширювали інформацію про те, що сьогодні, 8 грудня, о 16.00 пікетуватимуть обласне управління міліції. Аби уникнути провокацій пікет відмінили. Але головний міліціонер зустрівся з активістами і журналістами. На зустрічі активісти повідомили, що поки не вимагатимуть відставку начальника обласної міліції.

Начальник обласної міліції Ігор Моренець на запитання громадських активістів чому задіяли нацгвардію для утримування мітингувальників 6 грудня, відповів, що нацгвардія підпорядковується обласному управлінню МВС, вона була в резерві. Також головний міліціонер області зауважив, що правоохоронці були дуже стриманими і активності не проявляли, незважаючи на те, що їх била вудками, прискали газом.

Щодо деяких активістів відкрили кримінальні провадження. Міліція проводить перевірки.

Також Моренець розповів, що когуари які були під ОДА не вивозили депутатів, а були транспортним засобом на якому приїхали нацгвардійці. 

Відео дня

Активісти розповіли що поки не вимагатимуть відставку Моренця, а  хочуть лише покарати винних міліціонерів, які за їх словами порушили закон та застосували силу проти демонстрантів.  Також вони звернулися до головного міліціонера з проханням звільнити Юрія Хорта.

Водночас навпроти будівлі голловного управління міліції, біля театру імені Садовського почали збиратися невеликі групи людей. Ніяких  сутичок не відбувалося. 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Света Шевчук

    Подразделения "Ягуар" уже не существует. Почитайте нормативные акты Олег "не согласна". А Моренец адекватный и грамотный начальник.  Молодец.А вот самой активной активистке,  которая проклинала ребят с "Винницы" (среди которых и мой брат),  которые только недавно с АТО вернулись, хочу искренне пожелать ей самой поехать в АТО и пусть ее проклятья ей и вернутся.
  • Света Шевчук

    Подразделения "Ягуар" уже не существует. Почитайте нормативные акты Олег "не согласна". А Моренец адекватный и грамотный начальник.  Молодец.А вот самой активной активистке,  которая проклинала ребят с "Винницы" (среди которых и мой брат),  которые только недавно с АТО вернулись, хочу искренне пожелать ей самой поехать в АТО и пусть ее проклятья ей и вернутся.
  • Klass Oleg

    Не согласна - именно Моринец вызвал сюда против людей отряд Ягуар и позволил титушкам-бандитам  стоять рядом с милицией и ногами бить людей (вспомните избитых на Грушевского и Институтской этими титушками в18 февраля)  - за это нужно нести наказание.  Если Аваков его не снимет - значит майдан был напрасен и для меня не допустимо жить  с мародерами, ч я  их ненавижу и буду бороться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up