Освіта за кордоном – що обирають українці? (Новини компаній)

Освіта за кордоном – що обирають українці? (Новини компаній)

Незабаром у Вінниці відбудеться безкоштовний семінар про освіту в Канаді та Німеччині. До освітньої компанії «Центр міжнародних програм» (Centre for International Programs) завітають представники іноземних вищих навчальних закладів, а саме Західного університету Канади (University Canada West) і Берлінської школи бізнесу та інновацій (Berlin School of Business and Innovation (BSBI).

Організатор події, компанія CIP (Центр Міжнародних Програм), успішно працює в Україні та за кордоном вже 18 років, має 6 представництв по Україні, одне з яких знаходиться у нашому місті, та допомогли багатьом українським учням та студентам втілити свої мрії в реальність, отримавши освіту в різних країнах світу.

За офіційними даними, за кордоном навчається близько 70 тисяч українських студентів і щороку ця цифра зростає. Які країни найчастіше обирають українці, говорить Юлія Березюк, експерт з освіти за кордоном компанії CIP:

- Ми отримуємо різні запити стосовно навчання. Якщо говорити про безкоштовну освіту за кордоном, її можна отримати в Чехії, Словаччині, Польщі. Також досить часто студенти обирають Німеччину та Австрію, з року в рік все більше людей цікавляться США та Великою Британією, проте все ж найпопулярнішою останнім часом залишається Канада завдяки високому рівню освіти, гарним умовам еміграції та можливостям роботи після завершення навчання.

- Однозначно сказати, яку країну варто обирати, дуже складно, - говорить Юлія, - адже у кожної сім’ї є своє бачення майбутнього для студента, різні фінансові спроможності та індивідуальні схильності дитини. Також важливо чітко розуміти, які перспективи та можливості отримує студент, закінчивши виш в тій чи іншій країні, адже досить часто, коли ми консультуємо наших клієнтів, вони не розуміють до кінця, які вигоди вони отримають по завершенню, а з чим можуть виникнути складності. Будь-яка освіта – це інвестиція часу, коштів та зусиль, якісна освіта за кордоном – це шлях до успішного та забезпеченого майбутнього, а саме цього прагнуть свідомі батьки для своїх дітей. Головне - правильно обрати країну та вищий навчальний заклад з урахуванням побажань, можливостей батьків, уподобань дитини та перспектив після завершення. Саме тому ми постійно організовуємо та проводимо безкоштовні семінари стосовно навчання в тій чи іншій країні, запрошуємо представників вишів з різних країн, проводимо вебінари та безкоштовні консультації, організовуємо поїздки школярів та студентів до дитячих мовних таборів та мовних шкіл за кордоном (на разі ще відкритий набір до груп на Мальту, Британію та Канаду), адже це є не лише чудовою нагодою для молоді покращити знання мови та відвідати іншу країну, але й підготовкою до подальшого навчання, мотивацією до кращого майбутнього.

Найближчий запланований компанією CIP захід відбудеться 16 травня о 18.30 у конференц-залі готелю “Франція”. Для тих, хто цікавиться освітою за кордоном, відбудеться безкоштовний семінар на тему: «Канада та Німеччина: освіта і перспективи».

Для кого буде корисною ця зустріч:

  • випускники 9-11 класів, які розглядають можливості навчання за кордоном, та їх батьків;
  • студенти, які планують продовжити свою освіту за кордоном;
  • випускники та професіонали з досвідом, які бажають підвищити рівень своєї кваліфікації, збагатити свій багаж знань новим міжнародним досвідом;
  • та для всіх, хто шукає шляхи та можливості для побудови успішної кар’єри за кордоном.

Кілька слів про гостей, які вперше відвідають Вінницю:

University Canada West – університет, який знаходиться в неймовірному місті Ванкувер, в провінції Британської Колумбії, Канада. Бізнес-орієнтований навчальний заклад, що пропонує для студентів отримати ступені Associate, Bachelor, MBA. Підхід університету до інтенсивного навчання дозволяє закінчити бакалавра за 2-2.5 роки, а MBA – за 1 рік. Університет пропонує ряд стипендії-знижок на навчання від 9000 до 18900 CAD. Більше про сам університет, доступні програми, вступ, умови стипендій та можливості, які чекають випускників після закінчення навчання зможете дізнатись на семінарі від представника університету.

Berlin School of Business and Innovation (BSBI) – бізнес-школа, яка знаходиться в центрі самого міста Берліна в Німеччині, та концентрується на таких основних принципах, як підприємництво, лідерство та успіх. Програми бакалавріату та магістратури ведуться англійською мовою, висококваліфіковані вчені, експерти, які запрошуються постійно для проведення семінарів та майстер-класів, функціонує відділ підтримки для міжнародних студентів, безкоштовні заняття німецької мови, стипендії-знижки – про це та ще багато іншого ви зможете дізнатись на семінарі від представника BSBI.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації:
https://forms.gle/evF5TcmBXeBRTvhZ7

Більш детальну інформацію стосовно освіти за кордоном, вибору країни та вишу для навчання, дитячих поїздок за кордон і т.п. можна отримати в компанії Центр міжнародних програм за тел:
(096) 922-78-87;
(063) 422-78-87,
написавши: [email protected]
або ж на сторінці Facebook - @Studyabroad.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up