Google начал брать плату за чтение статей

Google начал брать плату за чтение статей
Новая услуга от Google позволяет пользователям читать статьи с платных сайтов без подписки на них. Но платить все же придется самому Google.

Компания Google запустила экспериментальную услугу, которая позволяет чтение отдельных статей в интернете с сайтов, не оформляя подписку на весь сайт. За прочтение одной статьи нужно будет заплатить Google от 25 до 99 центов при помощи платежной системы Google Wallet.
Google обещает возвращать деньги, если содержание статьи оказалось некачественным. Но только если с момента покупки прошло не больше получаса. Любителей халявы будут отлавливать, чтобы не злоупотребляли этой возможностью.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "Компания Google запустила экспериментальную услугу..." А заголовок такий,ніби ВСІ статті стали платними.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up