16 листопада у Вінниці відбудеться семінар «Сучасна освіта та професія майбутнього в Канаді» (Новини компаній)

16 листопада у Вінниці відбудеться семінар «Сучасна освіта та професія майбутнього в Канаді» (Новини компаній)

Вже в найближчу суботу до освітньої компанії «Центр міжнародних програм» (Centre for International Programs) завітає офіційний представник канадського університету – The University of Winnipeg. В конференц-залі готелю «Франція» відбудеться зустріч, де амбітні та цілеспрямовані учні, студенти, випускники та їхні батьки зможуть дізнатися все про освіту в Канаді.

Ми живемо в сучасні часи, де все швидко перероджується та динамічно розвивається. Змінюється світ, технології, з’являються потреби в спеціалістах нових напрямків та поступово зникає потреба в багатьох «класичних» професіях. Можна стояти осторонь та мовчки спостерігати, а можна рухатися вперед разом зі змінами, адже це єдиний спосіб бути успішним.

Змінюється й відношення до освіти: якщо раніше було достатньо мати абиякий диплом вишу, сьогодні це вже не гарантує ні працевлаштування, ні, тим паче, гідного існування. Все більше молоді та батьків замислюються над тим, де навчатися та який напрямок обрати, аби бути впевненим в забезпеченому та успішному майбутньому, аби повсякчас не залежати від фінансової допомоги батьків, аби інвестиція часу, коштів та зусиль у навчання була вдалою.

«Центр Міжнародних Програм» вже 18 років поспіль допомагає українським студентам обрати виш, вступити та поїхати на навчання в різні країни світу. За час своєї роботи компанія накопичила значну колекцію успіхів своїх клієнтів, а експерти компанії переконані, що саме якісна освіта є надійним інструментом досягнення власних мрій та цілей.

Про те, що насправді отримує студент, навчаючись за кордоном, говорить Юлія Березюк, керуюча філіалу компанії «Центр міжнародних програм» в місті Вінниця:

- Багато людей переконані, що освіта за кордоном потрібна лише тим, хто не бачить свого майбутнього в Україні, та я з цим абсолютно не погоджуюся. Дійсно, іноземний диплом дає можливість обирати, в якій країні будувати кар’єру та майбутнє по завершенню навчання. Але погодьтеся, краще мати можливість свідомого вибору, аніж вимушеного, коли люди за 50, незалежно від рівня освіти та професійного досвіду, їдуть на заробітки лише задля того, щоб прогодувати сім’ю.

До слова, більшість зі співробітників нашої компанії, як, власне, і я, є якраз тими людьми, хто навчався за кордоном чи брав участь в міжнародних програмах обміну. Тож з власного досвіду можемо виділити такі основні переваги освіти за кордоном:

Високий рівень освіти та новітні підходи до навчання

Мабуть, найважливіший аргумент – це якість освіти. Коледжі та університети, які ми рекомендуємо нашим студентам, піклуються про якість освіти та відповідають критеріям, встановленим державою та незалежними світовими організаціями. Студентів вчать критично мислити і вирішувати реальні задачі. Теоретичні знання поєднуються з практичними навичками, а викладачі є досвідченими та успішними спеціалістами своєї галузі. Виші тісно співпрацюють з роботодавцями, тому програми викладання швидко змінюють під сучасні вимоги ринку праці, а навчальний матеріал завжди актуальний, без застарілих методів та підходів.

Вражаючий рівень довіри роботодавця

При повернені на Україну після навчання, резюме випускника буде викликати впевненість і захоплення в очах роботодавця. Чому? Людина отримала диплом іншої країни, який підтверджує відповідність знань, та навіть більше - їх автентичність та визнання цих знань за кордоном. Це говорить про вміння досягати мети і бути орієнтованим на результат. Тому освіта за кордоном - це значна допомога отримати роботу мрії і вагома перевага з-поміж інших конкурентів. Іноземний досвід дозволяє зайняти найвищі посади у різних сферах економіки, бізнесу та управління. Велика частина українських топових бізнесменів та високопосадовців колись навчалися за кордоном. 

Зростання шансів відкрити свою справу

Студенти, які повертаються з-за кордону, більш впевнено себе почувають, орієнтуючись в сучасних тенденціях, та часто відкривають свою справу на батьківщині. Безцінний досвід, здобутий за кордоном, допомагає розуміти як нішевий так і світовий ринки. Провчившись в іншій країні, людина відкриває в собі потенціал до інновацій, використовуючи нешаблонне мислення, набуте в процесі навчання та взаємодії з іноземним середовищем. До того ж за кордоном можна знайти партнерів та однодумців, які готові стати так званими янголами-інвесторами у справу тут, на Україні.  

Ідентифікація з усім світом

Зрозуміти, наскільки люди в іншій країні однакові або різні, можна лише занурившись в іноземне середовище. Навчання за кордоном стане нагодою пізнати нове, допоможе по-іншому побачити світ, сприятиме взаєморозумінню та спонукатиме перейняти найкращі надбання культури та розвитку іншої країни. Інтернаціоналізм – це не зрада батьківщині, це навичка налагоджувати контакти з іншими людьми та народами.

Виклик самому собі

Навчання за кордоном розвиває в студентах свідомих та сильних особистостей і це повсякчас підтверджують їх батьки. Абітурієнти, які зверталися до нашої компанії, навчалися в закладах Канади, США, Великої Британії та країн Європи. І саме освіта за кордоном вибудувала в них характер, сформувала вміння долати життєві виклики та перешкоди, бути фінансово незалежними та самостійними.

Переконайтеся, що освіта за кордоном дійсно варта Ваших зусиль та коштів.

Запрошуємо всіх, для кого це актуально, на безкоштовний семінар з офіційним представником канадського університету The University of Winnipeg та експертом з освіти за кордоном компанії "Центр міжнародних програм". Ви маєте запитання - ми маємо відповіді та 18 років успішного досвіду!

На семінарі Ви дізнаєтеся:

  • Чим Канада приваблює студентів з усього світу;
  • Як вступити без екзаменів;
  • Які є можливості навчання в Канаді для учнів випускних класів та здобуття бакалавріату за 3 роки;
  • Як лише за 1 рік навчання отримати післядипломну професійну освіту для тих, хто вже має ступінь бакалавра чи магістра та бажає поглибити свою спеціалізацію або ж змінити напрямок навчання.

Зустріч відбудеться 16 листопада о 16:00 в конференц-залі готелю "Франція" (м. Вінниця, вул. Соборна,34). Вхід вільний за умови реєстрації за посиланням: https://forms.gle/s8Z9MtT6y4y1VUUF7 

Або ж за номерами телефонів: 096 922 7887 та 063 422 7887.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up