«Все буде вертеп»: ТНМК привіз до Вінниці магію Різдва

«Все буде вертеп»: ТНМК привіз до Вінниці магію Різдва
  • Новий музичний експеримент культового українського  гурту «Танок на Майдані Конго» із захопленням зустріли вінничани.
  • Теплий акустичний вертеп приїхав до Вінниці на Водохреща.
  • Традиційно душевний, наповнений шаленою енергетикою виступ шанувальники супроводжували оплесками та довго не відпускали кумирів зі сцени.

Олег «Фагот» Михайлюта перевтілився на харизматичного Чорта, Олександр «Фоззі» Сидоренко обрав образ хитрого і розважливого Сіноіста, технічний директор Євген Гусак втілив образ смерті, діджей Андрій Чудля виступив в ролі Ірода, клавішник Олександр Шиманський виступив у якості Білого Янгола, а барабанщик Віктор Корженко і гітаристи Костянтин Жуйков і Ярослав Верьовкін грали Царів. Кожен учасник дійства в жартівливій формі обговорював важливі й часом болючі питання української сучасності.

Напередодні виступу Фагот та Фоззі дали інтерв’ю для слухачів 101,8 FM. Подарували квитки на концерт вінничанам, які брали участь у традиційному GiveAway від «Місто над Бугом». Для участі у розіграші містянам пропонували назвати улюблену пісню ТНМК, найбільше  схвальних відгуків отримала композиція «Гранули» (до речі, під час виконання цього хіта у Будинку офіцерів підвівся увесь зал). 

Крім того, співаки розповіли, як в Україні сприймають цю програму:

Відео дня

«Окрім концерту в нас вперше в історії ТНМК ще й інтермедії, тобто кожен грає свою роль і для всіх написані вірші. Ми раптом з’ясували, що в різних містах на різні фрази по-різному реагують. Десь сміються на одній фразі, десь на іншій. І ми самі проводимо аналіз до цього часу», – зізнається Олександр Сидоренко.

У «старожилів» шоу-бізнесу запитали і про ставлення до сучасної музики:

«Я задоволений якістю зараз музичного матеріалу в Україні. Я не говорю про ефіри телеканалів, а про те, що створюють про творчі люди, – розповів Олег Михайлюта. Тому що так чи інакше нафталін все одно залишається в тєлікє, але музичного матеріалу тьма – хорошого, яскравого».

Артисти зізналися, що найяскравіша асоціація з Вінницею – фонтан. А щодо кількості виступів у нашому місті зазначили, що їх було 5 чи 6, втім вже зі сцени на концерті уточнили – приїздили до нас не менше восьми разів. Відчувалося, що гурту подобалося сприйняття «Теплого акустичного вертепу» вінницькою аудиторією, тож не відмовились співати на біс і пообіцяли ще не раз повернутись у Вінницю.

Інтерв’ю з гуртом дивіться за цим посиланням.

Фото: Ярослав Кондратенко
Авторка: Олена Єлагіна

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up