Саундтрек до популярного серіалу «Слуга народу» написав вінничанин Дмитро Шуров

Саундтрек до популярного  серіалу «Слуга народу» написав вінничанин Дмитро Шуров
Серіал «Слуга народу», який зняв «95 квартал», набирає популярності з кожнем днем. За рейтингом він переміг навіть футбольний матч між Словенією та Україною. Саундтрек до улюбленого серіалу багатьох українців написав вінничанин.

Автор саундтреку лідер гурту Pianoбой Дмитро Шуров зізнався журналістам “РБК-Україна”, що хотів створити пісню, яка ідеально підходить до фільму. І разом з тим, є самостійною композицією, такі як і  саундтреки до серіалів – «Підпільна імперія», «Клан Сопрано» та «Справжній детектив».

Як розказує музикант, пісню він написав протягом декількох днів. За словами Шурова, серіал  припав йому до вподоби.

- Студія Квартал 95 запропонувала мені написати заголовну пісню для серіалу. Я подивився фрагменти, у тому числі тираду головного героя Володимира Зеленського в шкільному класі, ідея мені дуже сподобалася і через кілька днів народилася пісня. Вийшла досить іронічна пісня про звичайну людину, для якого бути слугою народу - не покарання, а цілком звична справа, якою він займається кожен день свого життя, - згадує  композитор Дмитро Шуров.

Відео дня

 

 

До речі, у опитування перед прем'єрою  серіалу «Слуга народу» на питання «Що б Ви зробили, якби раптом стали президентом?» Дмитро Шуров запропонував наступну відповідь: «Я б - скасував президентство, щоб президенти не перетворювалися на царів».

Читайте також: “Artgnosis: вінницький піанобой презентував нові для міста композиції та уклав парі”

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up