Найочікуваніша подія осені у світі дитячої моди – Kids Fashion Show Vinnitsya 19/20 (Новини компаній)

Найочікуваніша подія осені у світі дитячої моди – Kids Fashion Show Vinnitsya 19/20 (Новини компаній)

27 жовтня 2019 р. СК НОКАУТ в м. Вінниця на один день перетвориться на справжню Мекку дитячої краси та стилю. Адже саме там відбуватиметься найочікуваніша та наймодніша подія осені - KIDS FASHION SHOW VINNITSYA 19/20!

Яскрава та унікальна подія вже в п'яте відбудеться у Вінниці. KIDS FASHION SHOW об'єднує прекрасних і харизматичних дітей та талановитих дизайнерів, які щоразу презентують свіжі ідеї, цікаві погляди та неординарні рішення.

В показі приймуть участь 130 дітей з різних регіонів України віком 3-14 років, які попередньо пройшли кастинг на участь в шоу.

Кожне місто має свій стиль, що відображає його унікальність. Саме такі,  стильні та неповторні колекції нового сезону представлять обдаровані українські дизайнери та відомі модні бренди, такі як:

Бренд Suzie, м. Хмельницький;
Бренд Pamaranchi, м. Кіровоград;
Бренд Mothersdiamond, м. Вінниця;
 Бренд N.Tyravska, м. Львів;
Італійський бренд MEK, представник монобрендовий салон-магазин дитячого одягу Royalkid;
Дизайнер Катерина Лукашик, м. Вінниця;
Бренд Soul Unity Kids, м. Київ;
Бренд Mayoral, представник бутік дитячого брендового одягу KIDSTAR; 
Бренд Little Baby, м. Київ;
Бренд UTMOST, м. Вінниця;
Бренд Leggero Pennino, м. Київ;
Дизайнер Олександр Очеретний, м. Вінниця;
Бренд IRYS WEAR, м. Львів.

Обрана організаторами тема – CITY, закликає суспільство озирнутись навколо та, полишаючи метушню буденності, побачити фантастичні і неймовірні краєвиди, які нас оточують. Адже міста зберігають в собі тисячолітні історії та мають унікальне сучасне обличчя, своєрідний індивідуальний шарм та кольорову палітру. Гості заходу в цей день зможуть відчути яскраві вогні Нью-Йорку та елегантний подих Парижу, нестримний смак сонячного Лос-Анжелесу та витонченість Італії.

Вже за традицією, запальний настрій протягом вечора дарувати мегаталановитий та завзятий ведучий Олександр Теренчук.

KIDS FASHION SHOW VINNITSYA 19/20 -самобутнє шоу, яке порадує гостей заходу різнобарв'ям і винятковістю, а також на всіх чекає багато подарунків та сюрпризів, фотозони, смачний фуршет від генеральних партнерів заходу: мережі магазинів Я-Господиня, комплексу відпочинку Гостевія,
студії візажу та зачісок Red Lips Studio.

Показ проходитиме за адресою: м. Вінниця, вул. Батозька, 1, початок о 16:00.

Уточнити інформацію та замовити квитки можна за тел: 097-977-71-97

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up