Найграндіозніша подія весни — «Жінка Вінниччини 2017» (Прес-служба ГО ВО «Розвиток.Розвиток»)

Найграндіозніша подія весни — «Жінка Вінниччини 2017» (Прес-служба ГО ВО «Розвиток.Розвиток»)
Організатори проекту Людмила Станіславенко, Ірина Борзова та Маринка Мельник

Вперше у Вінниці відбувся конкурс “Жінка Вінниччини”, який розпочався ще на початку березня. 

Коли у Ірини Борзової та Людмили Станіславенко з’явилась ідея проведення проекту, вони навіть не думали, що проект сколихне все місто та стане найочікуванішим та найпопулярнішим проектом весни.

Протягом двох місяців “Жінку Вінниччини” — обговорювали журналісти, громадськість, не счухали коментарі у соціальних мережах, хто ж вона — Жінка Вінниччини.

Метою проекту «Жінка Вінниччини» є відзначення жінок з різних галузей, які досягли видатних результатів у професійній чи соціальній діяльності та зробили вагомий внесок у розвиток міста та області!!!

Реалізація проекту спрямована на поширення позитивних прикладів щодо ролі жінки у вирішенні соціально важливих проблем області, а також на підтримку актуальних соціальних практик, що сприяють розвитку благодійного руху на Вінниччині. 

  
Умови участі у проекті унікальні та прості, до 15 березня колектив, підприємство, громадськість або фізична особа з міста та області могли номінувати жінку на участь у проекті, яка на їх думку є прикладом для громадськості! Тобто, люба людина могла рекомендувати саме ту жінку, яку поважає та любить!

Голосування відбувалось на незалежному порталі з 15 березня - 1 квітня, у якому взяли участь близько 30 тисяч чоловік.

По завершенню голосування, організатори проаналізували кожний голос, який отримали в ході голосування.

ВСІ ГОЛОСИ, ЯКІ БУЛИ ОТРИМАНІ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ ДОДАТКОВИХ ПРОГРАМ ТА СЕРВІСІВ - А ТАКОЖ ГОЛОСИ З ІНОЗЕМНИХ ІР-АДРЕС - ВРАХОВАНІ НЕ БУЛИ!


3 квітня у театрі ім.Садовського, пройшов благодійний вечір, в рамках якого відбувся концерт Національного камерного ансамблю "Київські солісти" та церемонія нагородження переможниць проекту «Жінка Вінниччини». Стільки красунь-жінок зібралось, і всі вони успішні, красиві, талановиті та справжні.

У вечірніх сукнях на сцену театру за своїми відзнаками під гучні оплески піднімались жінки Вінниччини, які своєю працею досягли значних результатів у професійній та соціальній діяльності.  

Всі гроші від продажу квитків, а це 24204 грн. Ірина Борзова та Людмила Станіславенко передали на лікування Марини Мельник та Івана Дендерука. 


За результатами голосування у проекті “Жінка Вінниччини” найбільшу кількість голосів отримали:


Громадська діяльність: голова громадської організації «Гармонія», керівник Вінницького міського реабілітаційного центру молоді з фізичними обмеженнями «Гармонія» — Рая Панасюк.


Політична діяльність: депутат Вінницької міської ради — Алла Власюк.

 

Медіа: журналістка газети «33 канал», громадська діячка, волонтер — Олена Жучинська.


Наука: доктор філософських наук, доцент, заслужений працівник освіти України, директор Вінницького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету - Наталия Замкова.


Fashion: дизайнер одягу, засновник дизайн-студії «Svitlana Terenchuk» — Светлана Теренчук (Svitlana Terenchuk)

Культура: засновник танцювальної студії «Шахіна» — Діана Подолянчук.


Краса та здоров’я: власниця медичного центу “Фармоза” — Віталина Кузьменко.


Медицина: заслужений лікар України, завідуюча інсультного відділення Вінницької психоневрологічної лікарні ім. Ющенко — Тетяна Височанська.

 

Спорт: майстер спорту України, кандидат педадогічних наук, тренер-викладач МДЮСШ1, президент федерації Вінницької області з художньої гімнастики - Ганна Миргородська.

 

Бізнес: генеральний директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Вінницька промислова компанія» — Алла Власюк.

 

Освіта: доктор педагогічних наук, професор, директор Вінницького соціально-економічного інституту Університету «Україна» — Ганна Давиденко


Людмила Станіславенко та Ірина Борзова дякують всім за участь та незабутні емоції та вже планують організувати  проект “Жінка Вінниччини 2018”, який відбудеться напередодні Міжнародного жіночого дня!
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up