Біля башти вінничани ставили «лайки» наживо

Біля башти вінничани ставили «лайки» наживо
Фотографи міста поділились з вінничанами своїми улюбленими для фотографування куточками Вінниці. Фотовиставка «Вінниця крізь об’єктив» пройшла сьогодні, 14 серпня, на Європейській площі. Окрім перегляду самих світлин, організатори пропонували вінничанам клеїти стікери у формі сердечок на фотографію, яка найбільше сподобалась. Вінничанам така затія сподобалась, лише скаржились на вітер, що зривав стікери та перевертав фотографії, які висіли на мотузках.

- Спочатку фотографії мали бути на пофарбованій у прапор стіні біля «Савою», але ми не отримали дозвіл, тому перемістились до башти і вже розвішували як могли, - каже організатор та фотограф Сергій Олійник .

Свої фотографії Вінниці на виставку подали десять фотографів, повісили близько 30-ти робіт, серед них як пейзажні, так і репортажні.

Відео дня

- Могли б і більше повісити, є багато більш якісних фотографій, але не можемо їх повісити, вони великі, вітер їх просто зриває, - каже Сергій, - хотіли просто зробити виставку у незвичному вигляді, ненав’язливу, представлені тут фотографії  показують Вінницю з різних ракурсів.

Як пояснюють організатори, Teens Club «Універ», «лайк» для того, щоб залучити до акції більше людей, які проходять повз. Ідея  у тому, аби об’єднати  тих, хто ставить «лайки», і тих хто фотографував.

Своє баченням рідного міста на фотографіях прийшов поділитись і вінничанин Роман, який виставляв свої знімки.

- Для мене Вінниця одне із найгарніших міст  в Україні і його потрібно фотографувати, адже воно змінюється, змінюється погода і це треба фіксувати і залишати в історії,  - говорить фотограф. Роман зізнається, що рідко бере участь у виставках, проте коли подруга запросила на виставку, присвячену місту, вирішив роздрукувати кілька фотографій.

- Місто знімаю багато, моя улюблена фотографія зроблена навесні,  коли я повертався з репортажу, я фотографував міст, лід вже танув і вийшло цікаве відображення, - розповідає Роман, -  центральний міст можливо в такому ракурсі ніхто не знімав, але мені дуже сподобалась, до того ж  коли знімав, доводилось ставати на лід, ледь не провалився під нього, але добився, і зробив фото.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Антон

    мда, задумка может и хорошая, только из-за нулевого финансирования результат на лицо - веревочка, прищепки, листочки...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up