Актори «Дизель Шоу» - у малюнках дітей. До середи вінницькі малюки встигають доєднатися до конкурсу!

Актори «Дизель Шоу» - у малюнках дітей. До середи вінницькі малюки встигають доєднатися до конкурсу!

Зірки найдобрішого гумористичного шоу країни поділились найтеплішими новорічними спогадами і започаткували конкурс малюнків для дітей.

Переможця визначать ввечері у День святого Миколая, 19 грудня.

Для автора найприкольнішого малюнку актори запишуть ексклюзивне персональне відеопривітання з новорічними святами!

Так що - гайда за олівці і фарби!

- Хочемо знати художників! – зізналися актори «Дизель Шоу», оголошуючи новий сюрприз, який до Дня святого Миколая, приготували для дітей.

- Ми обожнюємо дітей, а дітвора любить нас, ми знаємо! Наші юні шанувальники, а давайте до Дня святого Миколая ви намалюєте свого улюбленця з «Дизель Шоу»! Наші дорогі батьки – також передайте своїм дочкам і синочкам, які люблять творчість «Дизелів»! Фотографії малюнків публікуйте в коментарях до цього посту у Facebook - https://www.facebook.com/dizelshow/photos/a.427675137320108/2029124353841837/?type=3! А ввечері 19 грудня, у світле Свято Дня святого Миколая ми виберемо найприкольніший малюнок і запишемо відеопривітання маленькому художнику. Персональне! Тому вказуйте своє ім'я, вік і місто! Обіймаємо і дуже чекаємо ваших малюнків!

Відео дня

Після оголошення старту конкурсу «Дизелі» отримують десятки неймовірно зворушливих портретів від малечі зі всієї України.

Ось так, наприклад, діти бачать Єгора Крутоголова.

А ось красуня Яна Глущенко.

Український білорус Євгеній Сморигін.

Чарівна Вікторія Булітко.

Головний «зять» України Олександр Бережок.

В очікуванні інших малюнків від діток актори «Дизель Шоу» поділились власними найяскравішими новорічними спогадами.

Акторка Яна Глущенко розповіла, що у дитинстві завжди довіряла свій зовнішній вигляд… татові. Саме він своїми руками робив для маленької Яни-Принцеси корону, обшивав сукні дощиком.

- Оскільки в мене є старший брат, мама сказала татові: «Я старшого виховала, тепер – ти». Уроки, домашні завдання, батьківські збори – всім займався тато. І, звичайно, моїм зовнішнім виглядом на різних святах. Був час перебудови, грошей особливо не було. І якщо я повинна була бути сніжинкою на ранку, тато всю ніч сидів і обшивав сукню дощиком, майстрував корону, – розповіла акторка.

А от одне з найяскравіших святкувань Нового року у акторки був позаторік – по дорозі до Вінниці!

- За півгодини до півночі я відробила корпоратив і з тоді ще майбутнім чоловіком Олегом Збаращуком ми сіли в машину й відправилися у Вінницю. Всю ніч, шість із половиною годин, ми їхали в машині по наших засніжених дорогах. Але це було так романтично! Ми чудово провели час!

Свою давню дитячу мрію – побувати у ролі Мальвіни - акторка Вікторія Булітко здійснила нещодавно - під час новорічної фотосесії «Дизель Шоу» у 2016 році.

- На ранках у садку я в основному була сніжинкою, хоча завжди мріяла зіграти гарну дівчинку принцесу, – поділилася спогадами Вікторія Булітко. - А один з найкурйозніших випадків 31 грудня стався зі мною, коли я купила машину. Графік у цей час в «Дизелів» дуже насичений, тому я не встигла змінити літню «резину» на зимову. Довелося їхати на шиномонтаж прямо перед самим Новим роком. Хлопці на станції, судячи з їхнього веселого настрою, вже почали відзначати. Ледве вмовила їх не закриватися і змінити мені колеса. Додому я прибігла, коли годинник вже бив 12. Ледве встигла схопити келих шампанського й загадати бажання.

Єгор Крутоголов зізнається, що попри те, що зазвичай на Новий рік він працює, це все одно одне з його улюблених свят.

- Новий рік для мене зазвичай робочий день. Вірніше - ніч. Родина в мене, слава Богові, все розуміє, тому скривджених немає. Зате потім відіграюся на подарунках — я в близьких стосунках з Дідом Морозом, святим Миколаєм і Сантою. Так що подарунки в мене гарні, ґрунтовні, - ділиться актор. - Моя дружина — професійний фотограф. І я бачив її сльози, коли вона знайшла під ялинкою новий фотоапарат, на який довго заглядалася. Це, може, не дуже романтично, зате практично і стосується її головного захоплення. Якщо в мене є можливість вгадати її бажання, то із задоволенням це роблю. Взагалі у нас у родині прийнято дарувати щось потрібне, а не просто, щоб стояло і збирало пил. Тому, наближаючись до Нового року, ми починаємо обережно вивідувати один в одного, який подарунок замовили б Діду Морозу. При цьому намагаємося робити так, щоб все-таки зберегти інтригу і зробити сюрприз. Особисто я радію всякій увазі. Головне - щоб це не був бритвений набір. Якщо це не він, виходить, подарунок прекрасний. Не те, щоб я ненавидів гоління, просто не люблю, коли подарунок куплений під керівництвом стадного інстинкту.

Євгеній Сморигін розказав, що у його великому сімействі (актор із дружиною Лідією мають трьох дітей! - прим. авт.) найбільше цінують тихі сімейні вечори і колядування у сусідів.

- 31 грудня ми рідко відзначаємо Новий рік усією родиною – я в цей час найчастіше працюю. Але на святого Миколая ми готуємо для дітей подарунки, тому ввечері 31 грудня вони не сумують, що тата немає вдома. І взагалі у нас більше прийнято відзначати Різдво, тихе затишне сімейне свято. До цього часу корпоративів стає менше і в мене з'являються вихідні. Новий рік – це шум, гамір, а оскільки в мене робота – одне суцільне свято, я віддаю перевагу тихим сімейним вечорам. Коли я 1 січня повертаюся з роботи, ми снідаємо всією родиною за святковим столом і йдемо кататися на санках. А на Різдво готуємо колядки: діти навіть розучують різні рухи, щоб не просто проспівати, а театрально показати сюжет. Ми колядуємо у всіх сусідів!

Діти актора обов’язково пишуть листи святому Миколаю й Діду Морозу.

- Щодо того, чи балуємо ми із дружиною дітей – вони розуміють, що ми можемо купити їм все, що вони захочуть, але в межах розумного (посміхається). Син Льоша, наприклад, купує, що хоче, на гроші, які почав сам заробляти. Зокрема, приставку Альоша купив за свої зароблені гроші – за гонорар від зйомок у серіалі «Папаньки», де він грав мого сина.

Згадуючи свої дитячі подарунки, Євгеній Сморигін розповідає:

- Батьки 31 грудня клали нам зі старшим братом подарунки під ялинку – і ми вже вранці бігли розглядати їх. От ми біжимо, Сашко знаходить для себе конструктор і кричить: «Ура! Конструктор, як я і хотів!», а я дивлюся - для мене нічого немає… Батьки вже пішли на роботу, немає у кого запитати, де мій подарунок. Мені тоді було роки чотири, братові – вісім, і ми весь день провели вдома самі. Я лежу, ридаю, у мене трагедія. Мама ввечері приходить з роботи й бачить, що дитина вся заплакана. Вона, перелякана, запитує: «Що трапилося?», а брат розповідає, що Дід Мороз не поклав мені подарунок під ялинку. І мама, видихаючи, говорить: «Женечка, а якщо Дід Мороз під подушку поклав тобі подарунок? Там ти дивився?» І от, пам'ятаю, я відкидаю велику, мокру від сліз подушку, а там лежить плюшевий ведмедик. Я його обійняв з криком «Міккі!», і з тих пір він став моєю улюбленою іграшкою.

А от одним з найбільш незвичних святкувань Нового року для актора став вечір-сюрприз, який він влаштував мамі.

- Коли я жив у Києві, довідався, що мама залишається одна на свято – тато працював, а брат з родиною виїхав. Я не сказав мамі нічого, а сам прилетів у Мінськ, накупив усяких продуктів до столу і о дев'ятій вечора подзвонив у двері. Мама відкриває й ойкає від несподіванки. І ми вдвох зустрічаємо Новий рік. Вона була така рада!

Нагадаємо: вже у січні актори «Дизель Шоу» розпочнуть новий великий всеукраїнський тур.

Вперше разом з улюбленими «Дизелями» Єгором Крутоголовим, Олександром Бережком, Євгенієм Гашенко, Євгенієм Сморигіним, Вікторією Булітко, Яною Глущенко і Максимом Неліпою - в тур поїдуть їхні друзі – лідери легендарної команди КВН «Уездный город» - Сергій Писаренко і Євгеній Нікішин.

У Вінниці концерт «Дизель Шоу» відбудеться 6 березня о 20.00 у Будинку офіцерів.

Більше про концерт дізнавайтесь на сайті головних подій міста – «Афіша Вінниці - Moemisto.ua».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up