Вночі підпалили машину „Хюндай Соната”. Власниця думає, що це через розлучення

Вночі підпалили машину „Хюндай Соната”. Власниця думає, що це через розлучення
В дворі будинку на Космонавтів сьогодні вночі, 13 березня, загорілася машина „Хюндай Соната”. В місті говорять, що займання почалося від коктейлів Молотова. Хто влаштував підпал, з’ясовує слідство.

Як розповіли у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, за фактом відкрили кримінальне провадження. Кваліфікували злочин, як умисне знищення чи пошкодження майна, що заподіяло шкоду у особливо великих розмірах і було вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загально небезпечним способом.
Власниця машини – жінка, яка розлучилася зі своїм чоловіком і зараз ділить з ним майно. Вона, як кажуть в міліції, підозрює, що підпал машини пов’язаний з цим процесом. Слідство розглядає версію заявниці, як одну з можливих. 
Вінничанин, який повідомив в редакцію про підпал автомобіля на Космонавтів, каже: бачив, як вранці машину віз евакуатор, вона була обгоріла спереду і у вм’ятинах в кількох місцях.
- Можливо, автомобіль закидали коктейлями Молотова, - сказав він.
Доречі, згорілий автомобіль – не з дешевих. На автосайтах рекламуються машини „Хюндай Соната” з цінами, близькими до 200 тисяч гривень. Така машина 2007 року випуску, наприклад, продається за 23 тисячі доларів.    
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Молотов против Мрихина и Кобко, почему в Виннице поджигают прокуратуру и куда сбежали главные прокуроры Винницы http://ord-02.com/item/33441-molotov-protiv-mrihina-i-kobko-pochemu-v-vinnitse-podzhigayut-prokuraturu-i-kuda-sbezhali-glavnyie-prokuroryi-viinitsyi
  • Anonymous

    Фашики хозяйничают в городе. Винничане уже порвали их предков, порвут и их. Ни о каком насилии речь пока не идёт. Огненная рагуля не приносит вреда здоровью.
  • Anonymous

    ууу . фашистке оккупанты уже на винницких сайтах тусят? или ты просто троль всем в мире не довольный? "заклики до насильства" тут запрещены!
  • Anonymous

    Не удивлюсь если хозяин, так или иначе, причастен к автомайдану. Только "Огненная рагуля" поможет нам выгнать фашиков из города.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!»: воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera 12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт) Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 12:13 Військові 120-ї бригади тероборони отримали нове обладнання для боротьби з окупантами photo_camera 11:28 Уламки дрона пошкодили енергетичний об'єкт на Вінниччині: 23 тисячі людей були без світла 11:09 У Вінниці наступного місяця працюватиме 31 пришкільний табір 10:11 ЗСУ збили 20 ворожих «шахедів»: ППО працювала й на Вінниччині 10:10 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 09:41 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:20 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 08:39 Сьогодні вітаємо Степана. Історія, заборони та прикмети 17 травня 21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up