В клубі „H2O” влаштували погром 15 хлопців зі зброєю та бітами

В клубі „H2O” влаштували погром 15 хлопців зі зброєю та бітами
Сьогодні під ранок на Вишенці було чутно постріли. Про це редакції розповіли читачі, але, що сталося, вони не знали. В міліції підтвердили факт стрілянини – сказали, що був напад на клуб „H2O”.

Близько п’ятої ранку у клубі, що проспекті Космонавтів, влаштували погром 15 хлопців зі зброєю та бітами. Вони, як розповіла начальник сектору зв’язків з громадськістю міської міліції Яна Шкляр, забігли в приміщення „H2O”, здійснили кілька пострілів, гупали по столах палицями, схожими на біти, і швидко втекли.

Стріляли, як побачили правоохоронці на відеозапису з камер спостереження, з двох видів зброї. В одного з нападників була зброя, схожа на мисливську рушницю, можливо, помпову. В другого – пістолет, швидше за все травматичний, який стріляє гумовими кулями. Всі інші – орудували палицями.

Одягнені хлопці були в кофти з капюшонами, тому упізнати в обличчя учасників погрому по відео буде непросто. Поки що в міліції можуть назвати тільки орієнтовний вік нападників. Це юнаки від 19 до 30 років. Затриманих немає.

Відео дня

- Адміністрація закладу викликала міліцію і натиснула тривожну кнопку, тому на місце працівники міліції приїхали дуже швидко, але на місці вже правопорушників не застала, - каже Яна Шкляр. - Зараз збирають свідчення свідків, працівників закладу та відвідувачів. Їх було небагато, до 15 людей. І проводять слідчо-оперативні заходи для встановлення і затримання правопорушників. За фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 – хуліганство із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Під час стрілянини ніхто не постраждав. Принаймні, в міліцію не надходимо інформації з лікарні про звернення пацієнтів із пораненнями чи іншими тілесними ушкодженнями.

- Стріляли однозначно не у напрямку людей – вгору, - каже Яна Шкляр. – Ці хлопці забігли, потрощили майно і кілька разів вистрілили і вибігли. Поки що версій немає. Але, схоже, хотіли налякати. Наскільки ми знаємо зі слів свідків, то вони не висували будь-яких вимог. Слідчий продовжує збирати свідчення.

Адміністрація закладу підтвердила, що через півгодини після закриття клубу спрацювала сигналізація. Коли працівники закладу повернулися в клуб, то побачили побиті вікна  та зірваний прапор України. Тоді ж приїхали міліціонери.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Дарья

    Шо тут скажеш, понакурювались малолєтки і рішили погуляти на славу. Бог в поміч міліції, такі неадеквати повинні отримати по заслугам.
  • Честь и Справедливость!

    Н2О хотят закрыть на протяжении двух лет. С тех пор как сменился хозяин, который перестал давать на "лапу"! Заметьте: побоище на изумруде две недели назад, вся охрана в реанимации, администраторши разбита голова и этой же головой витрина. В прессе ноль! Ни слова об этом!!! И 20 ХВ ПРИ ЭТОМ УТВЕРЖДАЕТ, ЧТО ОНА ОСВЕЩАЕТ ВСЕ ФАКТЫ!

    Побоище в ночном клубе Шоколад! В ту же ночь и теми же людьми, за 2 часа до Н2О!!! В прессе ноль ни слова об этом!

    Но вот как коснулось н2о загудели все сразу!!!

    Причем автор четко указывает на то, что получил информацию от милиции. А автор позвонил и спросил только про н2о??? Или автор спросил о всех происшествиях а сказали только про н2о????

    Кто же тут заинтересован автор или те кто дал ему информацию!!!

    А в той же милиции информация о нападении на ночной клуб Шоколад  с шоколада и факт нападения на изумруд!!!

    Но об этом ни слуху ни духу!.

    Так, что делайте сами выводы умные Люди!!!

    А кто отдыхал в нынешнем Н2О тот знает, что там самый жесткий порядок из всех клубов города . И проблемы все возникают из-за того что неадекватным людям отказывают в доступе в клуб!

    А пишут эту всю ересь либо троли либо те ненормальные которых туда не пускают. Да и факт о котором пишет автор связан именно с этим!!!

    В клуб не пускали.Так они собрлаи 20 человек и решили показать свою значимость в городе вооружившись до зубов и разбив витрины в клубе!!!

     

  • Честь и Справедливость!

    ррр
  • Анонім

    Таке відчуття, що тему про наркопритон пишуть під диктовку. Одне й те саме не пишуть окремо і не залежно зазвичай, але дописують до схожого коментаря і наводять конкретні факти. А тут чути руку тролів, і то малодосвідчених.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up