В дворі на Київській знайшли труп у машині. Міліцію викликали на запах

В дворі на Київській знайшли труп у машині. Міліцію викликали на запах
Мешканці Київської викликали міліцію до чоловіка, який лежав на задньому сидінні машини, припаркованій в дворі багатоповерхівки. В спеку швидко розходився трупний запах, і відчиняти авто без правоохоронців ніхто не наважився.

«28 серпня на вулиці Київській, в дворі 16-поверхівки, звернули увагу на авто ВАЗ-2104, від якого йшов сильний трупний запах. В автомобілі знаходився мертвий чоловік. Приїхало безліч співробітників міліції», - розказали 20minut.ua читачі. 

В міліції підтвердили, що минулої п’ятниці був виклик на мерця за адресою по вулиці Київська. Експерти не виявили на тілі середнього віку чоловіка слідів насилля. Тож попередньо - він помер своєю смертю. 

Як розказала Яна Шкляр із сектору зв’язків з громадськістю міської міліції, померлий навряд чи став жертвою злочину, бо при ньому були речі й гроші. Він мав при собі також паспорт і документи на машину, тому особу одразу встановили. Це - мешканець Хмільницького району. 

- У розшук цю людину, як зниклу, не оголошували, тому скільки тіло лежало в машині, поки не знаємо. Коли та з якої причини настала смерть, зможемо сказати після судмедекспертизи, - говорить Яна Шкляр. 
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дарья

    Скільки років чоловікові?
  • Анонім

    Это фото лепрозория файна
  • Vladimir Pospolita

    А фото тут до чого з волинських новин?

    Антон reply Vladimir Pospolita

    А это 20минут как обычно - фото не в тему, да еще и без указания авторства
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up