Судили інформатора бойовиків так званої «ДНР». Скільки дали?

Судили інформатора бойовиків так званої «ДНР». Скільки дали?

Засуджено інформатора бойовиків терористичної організації «ДНР». Подробиці розслідування та судового засідання, читайте далі.

Вінницькі оперативники СБУ встановили, що мешканець Торецька збирав відомості щодо дислокації та переміщення підрозділів Збройних сил України та інших силових структур, задіяних в операції Об’єднаних сил.

— Чоловік залучав деяких місцевих жителів для збору необхідної інформації. Отримані відомості інформатор телефоном передавав представнику незаконних збройних формувань, — розказують у прес-службі СБУ у Вінницькій області.

У травні поточного року співробітники спецслужби затримали поплічника терористів на вулиці одного з міст Донеччини.

Відео дня

— Під час досудового розслідування підозрюваний співпрацював зі слідчими органами, повністю визнав свою вину та щиросердно розкаявся. Враховуючи ці факти Дзержинський міський суд Донецької області призначив затриманому покарання у виді одного року позбавлення волі, — зазначають у відомстві.

Наразі вирок набув законної сили.

Нагадаємо, у Вінниці колегія суддів винесла вирок двом жінкам та одному чоловіку. Їх обвинувачували у створенні терористичної організації. Засуджені свою вину визнали повністю.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Алина Харченко

    Из-за этого козла убили может человек 20, а вы его на 1 год усадили??????????
    конечно, война так не кончится никогда!

    Anonymous reply Алина Харченко

    Шановна Алина, з "козлом"  я згоден, але давайте разом з Вами переглянемо матеріал від Ольги Бобрусь.
    Журналістика, чи дешева реклама СБУ?Давайте визначимось разом.
    Матеріал того ж автора "Четверо сутенерів «кришували» масажні салони, де обслугували клієнтів сексом"
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Kryminal/chetvero-suteneriv-krishuvali-masazhni-saloni-de-obsluguvali-klientiv--10751943.html
    Ми бачимо конкретику , кваліфікацію злочину, Ст за якими є підозра, хоча дівчата відмовляються свідчити проти роботодавця.
    Що ми маємо в інформації Ольги  про СБУ вінницької області.
    Жодної кваліфікації злочину, Державна зрада? Тероризм ? 1 рік це для якої кваліфікації злочину?
    У матеріалі ми бачимо один рядок Вінницькі оперативники...., і матеріал про Донецьк, Джержинськ.....
    Злагоджена робота СБУ, чи створення ілюзії загрози та роботи СБУ вінницької області під час воєнного  стану, створення матеріалу для обміну наших полонених?
    Якщо говорити про досягнення СБУ то це пан  Сергій Семочко,, державна зрада, порушення декларування , суцільна брехня від силовика і зауважте жодної реакції СБУ.
    уперед, розслідуйте, ЗМІ пишіть.
    Яскравий матеріал про Летішопс, та чітку роботу СБУ, де результати, де затримання, посадки?
    Аліна, не потрібно хвилювання, матеріал від Бобрусь це банальна реклама СБУ.  на СБУ витрачається купа грошей, 15 дній воєнного стану, результат нульовий.  Закінчення війни, болісна тема. Але її закінчення не залежить від того отримав чоловік за свої дії 1 рік чи 15?
    Закінчення війни, це у руках президента, ВРУ, та уряду згоден з допомогою СБУ та Служби розвідки. Я , так як і Ви Аліна бажаю миру нашій країні, реальних успіхів працівникам СБУ у боротьбі з реальними злочинцями.
    Що ми будемо мати найближчі 10-15 днів,  піар навколо пана Насірова, піар ЗМІ, уряду, президента, і поступовий відхід від військового стану, економічні втрати від його введення, або брехня про пряме вторгнення.

    Задунайский Торонтуй reply Алина Харченко

    Иванов Иван reply Алина Харченко

    #б#
  • Вася

    Паазвольте!

    В сказилися???

    Тобото є така ДНР?????

    Задунайский Торонтуй reply Вася

    АТО.

    Вася reply Задунайский Торонтуй

    Отож!
  • Валерий Коп

    "покарання у виді одного року позбавлення волі",- СМІХ!

    Таким гнидам впаювати мінімум 5 - 10, з подальшою депортацією за "парєбрік". Хай там срюське мір строять!

    Задунайский Торонтуй reply Валерий Коп

    Великий Русский Мир существует много столетий, а вот твой убогий мирок вряд ли протянет долго.

    Валерий Коп reply Задунайский Торонтуй

    Задунайский Торонтуй,- хвора на деменцію каtsапська підстилка подала голос...

    Фу, сідєть! Пад шкону забєйся і нє скулі!

    Алина Харченко reply Задунайский Торонтуй

    На кол бы тебя усадить, кацап немытый!

    Задунайский Торонтуй reply Алина Харченко

    Кажется ты с него и комментируешь. А немытые вы. Помню посылали студентами в колхозы, буряки-яблоки. Колхоз четыре села и ни одной бани! В Русском Мире баня в каждом дворе.
  • Задунайский Торонтуй

    1937.

    Дмитро reply Задунайский Торонтуй

    По-твоєму, людина, яка збирає дані про наших військових і передає їх російським "іхтамнєт" - герой?

    Задунайский Торонтуй reply Дмитро

    Раскажи-ка нам что за такие важнецкие данные могут заинтересовать Россию? Неужели устройство автомата Калашникова? Хотя не... Я забыл... Молот! Шедевр украинской военной мысли. Без шпиёна тут никак.....

    Вася reply Дмитро

    Селюк это.. Нормальный человек сберет информацию из интернета -Контакты, Фейсбуки, Одноклассники

    Тинц reply Дмитро

    За його легендою так.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up